Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátomba vagyok szerelmes? Nem tudom mi lenne a legjobb .
Még úgy kb másfél évvel ezelőtt volt egy fiú, aki nagyon szerelmes volt belém. Akkor volt 16 éves, én pedig 13. Sokáig próbálkozott h járjunk, én is nagyon kedveltem! De féltem (szerintem részben a koromból adódóan) és a barátnőim is lebeszéltek róla:/ Szépen...lassan...fokozatosan enyhült a kapcsolatunk.. és egy erős barátság alakult ki. Amit egy ideig úgy is éreztem h jó lesz ez így... De úgy tűnik h az egyik közös ismerősünkkel összefog jönni... én pedig azt hiszem h most jöttem rá mit is érzek iránta igazán. Most jött ki rajtam..egy mondhatni 'féltékenység' nagyon szégyellem magam, mert anno ő volt az aki (szószerint) sírt miattam..most pedig fordult a helyzet...:/ Nagyon hiányzik, szeretnék vele lenni, várom, hogy újra találkozhassunk, hogy rám nézzen, köszönjön, beszélgessünk... egyszóval MINDEN! Ő az egyetlen..aki megértette, mikor azt mondtam: maradjunk csak barátok! De iszonyatosan megbántam :/
Az szánalmas lenne... ha esetleg valahogy megpróbálnám felidézni, a régi emlékeinket? Mikor először találkozgattunk, és ismerkedtünk?
Vagy ahogy ő is tette.. hagyjam, hogy boldog legyen mással?
:( Lécci.. véleményeket...:/
(Persze azóta már komolyodtunk mind a ketten a párkapcsolatok terén... jobban tudjuk kezelni a dolgokat... )
Szegényem... Úgy jártál, mint én. Kerüld el a találkozókat, beszélgetéseket amennyire csak lehet. Felejtsd el. Senki nem ér annyit, hogy bárki tönkretegye magát miatta.
20/l
nekem anno egyik legjobb barátom (lány) vette el a szüzességemet. bár nem jártunk. utánam volt egy barátja aki nagyon féltékeny volt rám és megszakadta kapcsolat. ennek már vagy 5 éve. azóta 2x találkoztunk, nagyon szar érzés úgy beszélni valakivel aki régen iylen közel állt hozzád mint egy nagyon távoli ismerőssel. szerintem ne akard elveszíteni
22/f
:(...
köszönöm a válaszokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!