Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Szerelmes lettem a legjobb barátomba

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy majdnem 19 éves teljesen fiús, élsportoló srác vagyok, és kíváncsi lennék a véleményetekre.

Nem magamat fényezem, de azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, a csajok között válogathatok, de jött egy nagyon érdekes dolog az életemben.

Az a helyzet, hogy ilyet még soha nem éreztem és nem is vagyok benne a témában, de szerelmes lettem nagyon az egyik edzőtársamba, egy szintén 19 körüli nagyon szép arcú és szép testű és még ráadásul tök jó fej srácba. Most mi a frászt tegyek? Én már napok óta nem alszom, mert csak rá gondolok, tényleg fülig szerelmes vagyok bele és megmondom őszintén, bizony gondjaim támadnak ha beáll mellém a tusolóba. Egy isten a srác de mellesleg egyik legjobb haverom is. Mit csináljak? Nem tehetek róla, nagyon megtetszett úgy kívülről mint belülről és szerelmes lettem belé ... Most mi a francot mondjak neki vagy mi legyen? Sajnos nem tudok úgy keresztülnézni rajta, mintha semmit se éreznék, eljátszani se tudom, és ha nem is mondom el neki, akkor is előbb vagy utóbb de le fogok bukni előtte szerintem. Soha nem volt közöm fiúkhoz, sőt nagy nőfalónak tartanak és most is vannak barátnőim, de most ez az egy srác felborított mindent, nyugodtan mondhatom így. Főleg hasonló korú srácok véleményére lennék kíváncsi mit szólnának ha a legjobb barátjuk egy nap eléjük állna és azt mondaná, hogy szerelmes bele? Jézusom, mi lesz ebből ? Ráadásul egy csomószor maradunk kettesben utolsóként mint két leglustább a tusolóban az esti edzés után:) ... na én ezt sokáig nem fogom bírni az biztos.

Mondjam meg neki kereken ahogy van ? Végül is elég normális a srác, szerintem nem jönne azzal, hogy "fújbuxi", sőt magamat se tartom fújbuxinak, azt hiszem mondhatom ezt ha 19 évesen ő a legelső fiú aki nagyon megtetszett.

Lécci mondjatok valamit .....

Tamás

2009. febr. 20. 15:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Szia, írtam már neked kétszer,most megint itt vagyok. Egy valamit nem értek, bár lehet, hogy nem is lényeges: azt írtad, h még soha nem izgatott fel srác ennyire... Ez azt jelenti,h azért már felizgatott?Mert először azt írtad, ő az 1. fiú...

Ha már ennyire őszinte vagy, úgyis el fogod mondani a bnődnek. Egyébként meg sztem ez egy olyan infó veled kapcsolatban, h joga van tudni és eldönteni, veled marad-e így is. Már ha te akarod... Ha szakítani akarsz vele, elvileg akkor is korrektebb megküzdenie az igazi okkal.

A média

2009. febr. 21. 12:03
 12/30 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem kertelgetek persze, kérdezd csak nyugodtan amit tudni szeretnél, de ugye tudod, hogy félbeszakadt valamiért a legutóbbi beírásod? Nézd vissza ,..... pedig kíváncsi lennék arra amit egy szóval elkezdtél ...

Na a kérdésedre válaszolva, nézd, ugye mondtam, vagy nem tudom de a körülményekből kivehető, hogy elég komolyan űzök egy vizisportot már évek óta, szinte egész nap srácok között vagyok, gondolhatod napi 4 edzés, néha a vasárnap szabad csak, na oda akarok kilyukadni, hogy hát rengeteget vagyok így a srácokkal együtt a tusolóban is. Jó a kérdésed, ugyanis hazudnék, ha azt mondanám, soha nem tetszett egy-egy haverom úgy fizikailag, szóval hogy rá nézek a tusolóban és hát bevallom, érzek valamit. DE eddig csak lányokkal voltam, lehet hogy azért mert nem mertem, nem tudom, de beismerem, izgatott pár srác, sőt arról is tudok, hogy főleg külföldi edzőtáborokban srácok között azért történnek dolgok olykor-olykor, de valahogy én eddig nem mertem.

Na és úgy értettem amit írtam, hogy ez a srác viszont annyira izgat, hogy szóval jobban mint eddig bármelyik, hogy nem csak értékelni tudom a gyönyörű tesét, arcát stb, hanem ez a srác stílusában is megfogott, de mindamellett maga a férfiisten, gyönyörű testtel, arccal, hát megvallom, engem annyira vonz, hogy már komoly félelmeim vannak, ha mellém áll a tusolóban, hogy egyszer "gond" lesz .... DE nem csak az hogy iszonyatosan izgat a külseje, mert ez amolyan alap, hanem ez a srác stílusában, viselkedésében szóval az egész semélyiségével is megfogott nagyon, ilyen közvetlen, tök jó fej srácot még soha nem ismertem, és akkor ne beszéljek arról, hogy csssze meg ez a vonzódás annnyira működik, hogy elég ha csak elkezd öltözni mellettem, és megérzem az illatát, na nekem onnantól végem van. Egyszerűen megráz, izgat nagyon. Na én egyébként beírtam ide a tegnap talink eredményét, de az is eltűnt innen, én ezt nem értem ... és csak most vettem észre, amúgy semmi különös, lényeg röviden, hogy se "olyan" barátok nem leszünk, se össze nem veszünk, nagyon ari, nyitott srác, és elárulta hogy van neki 2 meleg haverja is, úgyhogy nehogy azt higgyem emiatt most másképp fog rámnézni, meg volt egy aranyos beszólása, hogy "akkor ezért mosod olyan finoman a hátamat te disznó" :-) valami ilyesmi. Én továbbra is őszinte voltam vele teljesen és a szmébe mondtam mennyire izgat, sőt mi több, érzek iránta valamit, de csak mosolygott, és mondta, hogy hát neki barátnője van meg hogy neki soha nem tetszett úgy másképpen is egy fiú ...

És nagyjából megint félbeszakadt a bezséllgetésünk mert aztán sietnie kellett, de lényeg, hogy nem kell tartanom attól, hogy bármi gond lenne vele ezzel kapcsolatban. Sőt hozta nekem a példákat a srácokról akikről tudja, hogy néha elvannak a tusolóban (én magam is meglepődtem először, de aztán ahogy visszagondoltam, igaza van, mert tényleg volt pár furcsa eset a tusolóban, öltözőben, csak én voltam vak ...) Úgyhogy vele nincs gond, azt persze továbbra se tudom mit kezdek azzal, hogy megzabálnám legszívesebben, de hát ez van ... Tudom, csak én lehetek ilyen hülye, meg egyáltalán csak velem történik meg ilyen abszurd dolog, hogy hetero létemre szerelmes leszek egy hetero srácba, hát nemtom na ... végül is szomorú vagyok persze, de nemtom mit tudnék tenni, mert az a helyzet ez tényleg csakis rá igaz és szó sincs olyasmiről, hogy én elmennék valami meleg helyre ismerkedni pl...

Na a barátnőmről pedig annyit, hogy én tegnap este neki is elmondtam, hogy nagyon tetszik egy srác a csapatunkból, sőt többet is érzek iránta, de egyszerűen nem hitte el, és annyival lezérta, hogy ne poénkodjak már, vicces vagyok. Hát én most hogy mondjam neki, hogy egyáltalán nem poénkodok? Mert mondom ez az ötlet neki is meredek, nagy nőfaló hírében állok és az is vagyok, ez most meg persze bárkinek is mondanám, egyszerűen nem hinné el. Na pedig aztán nem egy nőfaló srác van se úszók se vizilabdások között akik tusolóban néha eljátszadoznak ... De mindegy, ettől nekem nem lesz könnyebb, mert persze róluk se tudja senki, pont a haverom mesélte, hogy egyszer amikor Dániában voltunk edzőtáborban, ő pont azon röhögött, hogy a tusolóban a srácok "elvoltak" miközben mindkettőjüket meg kint várta a barátnője, de egy cseppet se zavartatták magukat. Jó, hát ott sokkal nyitottabbak. Hogy úgy mondjam ezt nekem szánta olyan megnyugtatásképpen, hogy tök hetero srácok között is előfordul ez-az, és nem lepődik meg rajtam egy cseppet se, meg azt is hozzá tette, hogy -bocsi hogy kereken kimondom, de szó szerint ezt mondta: "csak azért mert leszo...játok egymást a tusolóban, még nem leszel buxi, ne aggódj".

Hát szóval itt tartunk, én továbbra is bekattanok, ha vele vagyok, márpedig ma is leszek vele, minden nap van vagy edzésünk vagy valamiféle meccsünk, szóval minden nap látom, és nemtom mi lesz.

Aki legutoljára írt, gondolom lány vagy igaz? Elmondhatnád mit gondolsz erről, meg ha te lennél abban a helyzetben, hogy a barátod bejelentené, hogy neki van egy sráca is aki nagyon tetszik neki vagyis többet is érez iránta, de azért ettől még mint párja, téged tart párjának és nem akar szakítani veled, mert én sem tartom ezt kizáró oknak, én el tudom képzelni ezt úgy, hogy mninden marad a régiben még akkor is, ha netán tényleg történne valami a srác meg köztem. Mondjuk kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok így ezzel egyedül, csak annyi, hogy ők simán csak szexelnek én pedig többet is érzek a srác iránt.

Jó kérdés ugye.... tuod milyen baromi vacak, hogy órákat vagyok vele minden nap, meg amolyan összenőtt haverok vagyunk, hogy tényleg még tusolni se megyünk el a másik nélkül, és szerencsére szerintem a srác van annyira nyitott, hogy ez továbbra is így marad...

Te mit gondolsz? köszi! Hát csak bármi is lesz a válaszod, attól még nem változik az érzésem iránta ...

Tamás

2009. febr. 22. 09:29
 13/30 anonim ***** válasza:

fuh hát...érdekes volt igy mindezt elolvasni.

Jó, hogy ezt őszintén felvállalod, nem csak magad előtt, hanem a barátaid előtt is. Szerintem nagyon kedves volt a fiu reagálása, másra számítottam. Ő az akit "igazi" barátnak lehet nevezni ?! (szerintem igen.)

Igy beleképzelve magam a helyzetedbe, nem is tudom...

Meglepődnék ha egyik nap a barátnőm bevallaná az irántam táplált érzéseit, de nem lennék visszautasító, ahogy a fiu barátod sem volt az. Az embereknek azt kéne elfogadniuk, hogy ez az érzés csak kialakul, hisz teis csak mostanában vetted észre a saját nemed iránti vonzalmat (gondolom). Ez bárkinél megtörténhet, akár 10 éves korában, akár 30. De "ők" is csak emberek és attól még lehetnek ugyan olyan jó fejek, vagy bármi.

A barátnődnek meg szerintem említsd meg még egyszer a dolgot ha úgy érzed...

Amúgy a barátnődhöz is vonzódsz, vagy ez a vonzalom esetleg ami volt, az most már nem olyan mértékű?

2009. febr. 22. 18:36
 14/30 A kérdező kommentje:

Msára számítottál? :-( Hát én ismerve őt, nem féltem, de amúgy igazad van, sajnos rengeteg szűkagyú idióta van, akinek ha ilyet elmondanék akkor elhordana mindennek. De miért csak itt van ez így, én úgy érzem? Amit említettem Dániát az egy dolog, de más országokban is ha járunk, a fiúk ezerszer nyitottabbak, nem csak erre, de erre is, ebben biztos vagyok. Sokszor érzem azt, hog ynálunk divat bunkónak lenni, és látod pont ez aza mi miatt ezt a csapattársamat nagyon szeretem, mert ő meg aztán egy annyira nyitott gondolkodású, kedves srác, hogy elképzelhetetlen szerintem, hogy bárkivel bunkó legyen. Csak szerintem ilyenből kevés van.

Spanyolországban amikor voltunk edzőtáborban, ott meg úgy képzeld el, egy srác engem 2 éve tök nyíltan meghívott magához, és nem is nagyon rejtegette mit akart ... akkor még számomra hihetetlen volt, de most már másképp látom a dolgokat. Ez nem azt jelenti, hogy tök mindegy csak srác legyen, hiszen mondom, csakis vele tudnék elképzelni bármit és dehogy akarok ismerkedni. Hát lehetőségem lenne, de más srác nem érdekel.

Amit kérdezel arra meg nem is tudom mit mondjak .... azért nem tudom megmondani, mert mióta egyre erősebben érzem ezt a barátom iránt, egyfolytában csak rá gondolok, szóval nemtom most mi van. De ettől nem érzem azt, hogy már ne szeretném a barátnőmet.

De van eg yfejlemény: mondtam neki megint, és képzeld el, olyannyira nem hiszi, hogy azt hiszi azért találtam ki, mert őt le akarom rázni magamról és ezért van kicsit megsértve szerintem. Hát ez haláli ... most a végén hogy bizonyítsam be, hogy a bnőm ne gondolja ezt? Ha meg netán történne valami a sráccal, akkor meg azért sértődne meg szerintem ... akkor most mit tudok választani? Ááá hülye egy helyzet. Hát majdcsak lesz valami, de egyelőre az idegesít nagyon, hogy megbolondulok, mert a srácot annyira meg szeretném zabálni, és nem bírom ezt így. De a sráccal kapcsolatban is van ám egy fejlemény ami igen izgi ... csak nemtom ide most le merjem írni? ....

Ja és azt mondta, bemutat két vizilabdás meleg srácnak ... hát mondtam oké, de nekem nem hiszem hogy ők kellenének. Nem azért mert nem klassz srácok, mert nagyon is az mindkettő, de hát engem ez a barátom izgat nagyon, nem más. Egyelőre ennyi van.

Tamás

2009. febr. 22. 22:24
 15/30 anonim ***** válasza:

Háát,az elmondottak alapján nekem ez teljesen kezdődő szerelemnek tűnik.. Nem tudom viszont, lehet-e vki két emberbe egyszerre szerelmes? Sztem nem, legalábbis az én esetemben elképzelhetetlen lenne - gondolok itt most a bnődre, ő már csak megszokás plusz jóbarát kategória? Kérdezte is vki az előbb tőled, h szexuálisan uúgy vonzódsz-e hozzá?

Nekem egy kicsit az jön le, h te ragaszkodsz mindenképpen a heterosághoz, és a Barátod is azzal nyugtat, h ez megszokott amit érzel. Miért, zavarna, ha másképp lenne?

Az én ismerettségi körömben a sportsulisoknál nem volt ilyen amiről te úgy írsz, h szinte normális. Bár az is igaz, h csak napi 1 edzés volt, tehát nem volt ekkora összezártság. Katonáknál, háborúkban, pl tényleg irtó gyakori, uannyira ahogy te írod, és ott még nagyobb az összezártság, a szexuális vágy még működik, muszáj vhol levezetni. És a többségnek normál civil körülmények között meg sem fordulna a fejében! Nálatok más kissé, mert lányokkal is talalkoztok - bár a nap érdemi részét mégis összezárva töltitek. Sztem nagy vízválasztó lehet neked, ha találkozol a két pólóssal, letisztulhat,mi is ez valójában. DE az viszont nem lenne jó, h csak azért, mert a körülötted lévő sportolók ezt lazán csinálják,te is belesodródnál olyan dologba, ami nem te vagy...

Az is lehet, h a nőfalóságod van összefüggésben ezzel? Ha megkapsz minden lányt, hol az izgalom? Maradnak a fiúk :)

A bnődet biztosan nem fogja hagyni nyugodni amit már kétszer is közöltél vele...

Én ezt nem tudom elképzelni, h a sráccal minden uúgy fog menni, mint eddig!

2009. febr. 23. 10:02
 16/30 anonim ***** válasza:
Ja, a másik kérdésedre válaszolva: én elképzelhetetlennek tartanám, h akivel járok, még vki mással is járjon, v. szexeljen, teljesen mindegy, hogy a saját nemével v. a másikkal. Egyetlen esetben lenne lehetséges, ha kizárólag a szex kötne össze, némi baráti érzéssel vegyítve - ekkor előfordulhatna, h nem zavarna.
2009. febr. 23. 10:22
 17/30 A kérdező kommentje:

Ok, ne hari, azért nem tudok mindenre válaszolni, mert ha elnyomom ezt ismét az íráshoz, akkor már nem látom a 30 kérdést ami most is bent volt az írásodban, de próbálok visszaemlékezni rá.

1, Lehet, én csak azt tudom, hogy érzek iránta valamit, de mivel fiúba még nem voltam szerelmes, én most nem tudom hog yez az vagy nem az. Végül is mindegy is minek hívjuk ...

2, Nem, azért azt nem mondanám, hogy csak megszokássá vált a bnőm, de azt se akarom, hogy befolyásoljon bármit amit érzek a srác iránt. Most akkor az olyan erőszak lenne magamra, hát akkor inkább hagyjon itt, de jobb lenne tutokban netán ?

3,mi az h ragaszkodom a heterósághoz? Persze hogy ragaszkodom, hiszen az vagyok ... és pont a srác mondta erről nagyon találóan azt hogy két különböző dolog fiúval szexelni és melegnek lenni, az első még nem szükségszerűen feltételezi a másikat is. Szerintem nálam tök ez a helyzet, engem nagyon izgat ez a srác, és nagyon tennék vele bármit, de nem hiszem, hogy meleg lennék ... de bisex se ...

4, hát érdeke samit írsz, de nézd nekem meg az meredek .. azért mert úgymond összezárva van sok férfi én nem hiszem hogy emiatt hirtelen elfelejti, hogy a lányokat szereti és azonnal a fiúkhoz kap kedvet amit addig meg netán undorítónak tartott? ááá ez nekem nagyon meredek.

5, Ellenben tény ami tény nemtom te milyen sportsuliról beszélsz, de ugye én elég sok egyéb sportág tiztenéveseivel is kapcsolatban vagyok, és nem egytől hallom az ilyen eseteket, hogy bizony megtörténnek dolgok tusolóban, öltözőben simán ... de hogy ettől miért lenne meleg? Még két éve kb pont egy haverom cseszett le engem, mert meg mertem gyanúsítani h meleg mert egy sráccal az öltözőben izé ... elvoltak, és ő meg lazán elmondta nekem, én erre mgkérdeztem, hogy meleg-e, és tiszta ideg lett, hogy ne legyen már hülye meg ilyen szűkagyú, hát attól nem lesz meleg, mert elökörködik pár sráccal néha az öltözőben, tusolóban, és különben is stabil bnője van. Szóval én azt látom, hogy szerintem óriási különbség van a mi korosztályunk hozzáállása és mondjuk 10 évvel idősebbek között bár ahogy hallom, köztük is akad nem kevés ....méghozzá igen ismert élsportoló. Szóval izgi a helyzet.

6, Azt mondod belesodródom olyanba ami nem én vagyok? hát erre én azt mondanám, hogy akit nem lehet azt nem tudnak belesodorni ilyenbe sztem. Én bevallottam, hogy izgat ... és el tudnám képzelni, hát nem tehetek róla, tök ösztönösen izgat a srác, ez van. Most ez baj ? :-(

7, a nőfalóságom ... nem hiszem, figyi most azért mert megkapok minden csajt, azért sztem másnak nem támad kedve a fiúkhoz mindjárt. Szerintem ezt nem lehet így általánosítani. Akik úgy kapásból utálják vag ynem fogadják el a melegeket, vagy a fiúszexet most nemtom melyiket miondjam itt, azt az életben nem lehetne csak azért fiúval szexre rá venni, mert sok csajszija van. Sztem ez nem így működik. Én inkább azt mondom amit egyszer mondtam már azt hiszem, hogy a korosztályunk sokkal nyitottabb, több olyan van köztünk, aki simán benne van hetero létére egy kis kalandban. És ezt pedig tapasztalatból tudom leginkább külföldi edzőtáborokból, ahol tizenéves srácokkal voltam sokat, és azok olyan természetesen "nyomják" mint .... szal nagyon. De nem fordul meg a fejükben h melegek lennének, komolyan egyszerűen ökörködés-szinten ... hát nemtom, de létezk ez a dolog, és ez elgondolkodtat nagyon.

8, Megvallom ha valóban szerelemről van szó, akkor az van. Na csak ettől megint nem lesz könnyebb nekem, ha a srác meg full heteró, azaz tegyük fel legjobb esetben szex lehet egyszer de szerelem nem ... szal nekem mindegy lesz ilyen szempontból.

Na hát ez van fiúk-lányok, én heterónak tartom magam, de azt is elismerem, hogy most egy fiúba lettem szerelmes és hogy fizikailag nagyon izgat a teste. Hát ez van ..... Majd kisül mi lesz belőle ... De azért szar ám ez a bizonytalanság.

Tamás

2009. febr. 23. 22:18
 18/30 anonim ***** válasza:

Lehet, h már nem olvasod, de leírom, mert foglalkoztat:

Ugye azt tudod, h amit a tizenéves korosztálynál normálisnak nevezel, az a nem versenysportolói közegben nem működik? A versenysportból nincs tapasztalatom, ott el tudom hinni, h ez van, hitelesnek TŰNSZ.

DE a versenysporton kívüli világban ez nem

divat (legalábbis még nem).

A másik az,h kit kívánsz fizikálisan, mióta függ attól, h divat-e, elfogadott-e, sokan űzik-e?? Az ösztöntől függ elsősorban, meg attól még sztem, h van-e megfelelő "tárgy", amire irányulhat.

Bevezetted az egyszerűen hetero fogalma mellé a fullhetero és a félhetero fogalmát, ami ugye nem uaz mint a biszex, mert ez is hetero, csak kalandozó hetero...

Nem akartalak bántani, ha valami bántóra sikerült volna..., minden jót neked!

2009. febr. 24. 08:57
 19/30 A kérdező kommentje:

Most mi az hogy hitelesnek tűnök? Szted azért írok ide, hogy hazudjak mert unatkozom vagy nem értelek ...

Na amúgy megkérdőjelezném amit írsz, csak ez olyan dolog, ami nyilván nem tapasztalsz ha te kívülálló vagy, azaz nyilván fogalmad nem lesz arról, hogy esetleg azután hogy elmentél, netán történik-e valami az öltözőben vagy sem.

És most nem magammal vagyok elfogult, hanem tudod van nekem egy 16 éves unokatesókám, és még mielőtt ez elő jött volna belőlem, ő már mondott ilyeneket nekem, hogy ő se sportoló, csak ugye tizenéves, és mesélt izgi dolgokat, hogy akárcsak tornaóra után néha van ez-az náluk is. Csak ez olyan dolog, ami nyilván a jellegénél fogva soha az életben nem derül ki, ha csak éppen rajta nem kapja őket valaki, de lényeg, hogy tizenéves korosztály hidd el, ezerszer lazábban áll ehhez a kérdéshez. Tudod mindenki azt lát és azt vesz észre amit akar ....

Ebben most az is megerősített, hogy egy szintén élsportoló iszonyatosan hűde nagy hetero srác aki szó szerint megölne, ha ez kiderülne róla, ráadásul focista, kőkemény nők bálványa, és még róla is kiderült, hogy olykor elkalandozik srácokkal, de ha valaki megmondaná neki, hogy netán bisex az a minimum hogy agyonverné, sőt én tök egyenesen megkérdeztem tőle ezt, és elküldött a pi ..ba, hogy ilyen zöldeket beszélek. És ahogy mondom, se edzője se társai se kívülállók se bnője nem tudja hogy csinál ilyeneket nem is olyan ritkán ahogy megtudtam. De ő is ugyanaz a kategória, hogy nem egyenlő a szex a melegséggel, és na ezt add össze most amit mondok!! Kifejezetten utálja a melegeket !! Ehhez mit szólsz? Pedig szexel fiúkkal!

Érdekes egy jelenség ez ugye? Nyugi nekem is az, mert én is csak most tudogatom meg ezeket a dolgokat, de most már több egymástól független helyről is hallom ugyanazt, akkor mégis miért hazudna nekem pl. unokatesókám? Ugyanazt hajtogatja, hogy attól ugyan már miért lenne buxxi mert néha fiúval sz..kodnak?

Úgyhogy nem tudom te hogy látod ill. milyen szempontból látod a kérdést, de hidd el, mai tizenéveseknél ez iszonyatosan másképpen megy, és erre én is csak most kezdek rá jönni, ill. visszagondolva én is csak vak voltam, mert a magyar egy elég zárkózott nép, na de amiket mondtam dán meg holland edzőtáborokat ...jézus ... na azt el se mondom ott tök hetero srácok miket művelnek ... Be kell vallanom, én is vak voltam. Hiszen utólag jutszembe egy pár olyan helyzet ami tulképpen egy felhívás volt felém, csak én nem tudtam értelmezni és így nemlett semmi, pedig volt srác, aki kifejezetten magához is felhívott edzés után, én naivan azt gondoltam, beszélgetni ... ja persze ... mint ahogyan mindenki naivan ezt gondolja, csak az nem aki benne van.

Hát ez van ... meglátjuk.

Tamás

2009. febr. 24. 13:59
 20/30 anonim ***** válasza:

Azért írtam, h hitelesnek tűnsz, mert végigplvasva amiket írtál tényleg annak tűnsz! Nem írhatom azt, h hiteles vagy, mert nem ismerlek, de az írottak alapján annak tűnsz! Nna!

Én is egy 16 éves srácot kérdeztem arról amit írtál, azért pont ezt a srácot, mert pár hónapja bepróbálkozott nála egy másik, huszonéves fiú, elég durván, először barátnak tette magát stb. Szóval, a srác nagyon jóképű, zenész, gimnazista, de ez új volt neki amit mesèltem. Persze, lehet h ő is kivétel, az tuti, h elmondta volna ha tud ilyenről. Ha mindegy, érdekes a világ, ezzel is többet tudok a tizenévesek egy rèszèről, majd figyelek ;)

2009. febr. 24. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!