Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valaki társfüggő, valaki meg nem?
Egy kapcsolat csak akkor működhet hosszú távon jól, ha egyik fél sem függ a másiktól. Dehát ezt nyilván tapasztalod.
Hogy miért van? Sok oka lehet, de a leggyakoribb az, hogy az függésben lévő illető egyszerűen nem tudja kellőképpen élvezni sajátmaga társaságát. Pozitívabb életszemléletre van szükség mindenképpen.
Én egyetértek az elsővel... A társfüggőség amúgy nem egy normális állapot, alapból az embernek el kellene tudni foglalnia magát egyedül is (elég buta és fantáziaszegény ember az, aki erre nem képes). Bevallom én is idegbajt kapnék tőled előbb utóbb, szeretet ide vagy oda...
20N
válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:20
Figyelj megértem, hogy csalódtál és hogy rossz nőt fogtál ki. De attól még nem kéne általánosítani. Én is mondhatnám azt, hogy minden férfi egy hazug nőgyűlölő szerencsétlen állat, aki a nőket csak tárgynak tekinti és csak a nagy mellek számítanak nekik... De a fene egye meg már tényleg! Honnan tudhatom, hogy minden férfi egyforma, HA nem ismerem az összeset az egész világon???!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!