Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a határ? Mikortól lesz valaki társfüggő?
Benne van a nevében..amikor tőle függsz lelkileg vagy akármilyen tekintetben,de általában ha mondjuk ő nélküle mondjuk nem érzed magad nőnek vagy férfinek és egyfolytában megerősitést vársz tőle..és ha ő nincs melletted akkor nem érzed magadat teljes embernek és nem tudsz nélküle létezni..
De nézzél utánna ennek mert nem akarok hülyeséget mondani de valami ilyesmi lehet én úgy tudom..
amit én tudok erről, az az, hogy a társfüggő ember akkor is bennemarad a kapcsolatában, ha az már csak boldogtalanságot hoz mindenki fejére, mert betegesen retteg attól, hogy egyedül marad. ha mégis véget ér a kapcsolata, rögtön másikba menekül. nem képes önállóan élni, saját magát (nem tudatosan) valaki barátjaként/barátnőjeként (később férjeként/feleségeként) definiálja első sorban. szinte mindenre rávehető, befolyásolható, a párja mellett nincs önálló akarata. céljait is csak a másik függvényében képes meghatározni.
egészítsen ill. javítson ki, aki többet tud erről.
73%-os 21:50-es jól leírta amúgy,igen valami ilyesmiben nyílvánul meg.
Egyébként szerintem az emberek 80% az tulajdonképpen..
21:55 nem nem tévedek!!
ezt a vikipédiáról másolom..
A társfüggős viselkedés megakadályozza az egészséges, szabad, egyenrangú és bensőséges emberi kapcsolatok kialakítását. A Weinhold házaspár kutatásai szerint az amerikai társadalom 98%-a társfüggőségben szenved[1].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!