Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt mindenki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt mindenki, hogy a külső a lényeg?

Figyelt kérdés

Itt rengeteg a bejövök-e neki / milyen lányok jönnek be / tetszik-e egy ilyen meg olyan lány - típusú kérdés. Ezekenek mi értelme? Egy kapcsolat ilyen alapokon nem tart sokáig. Lehet, h szép valaki, meg vonzó, de ha a személyisége nem olyan, lehet akármilyen szép, nem lehet vele hosszabb távon együtt lenni.

Nem azt mondom, h "bányarémek előnyben", de a párkeresésben/megtartásban egyáltalán nem a külső számít..

2009. febr. 18. 17:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

erről eszembe jut egy kis történet. pár hónapja a gimnáziumi női mosdóban két lány arról beszélt, hogy egy harmadik lány azzal égeti magát, hogy olyan fiúval jár, akinek még csak a segge se jó. aztán egyikük ilyet szól: francba, fordítva vettem fel a tangám, pedig ma megyek kozmetikushoz. na ekkor röhögve kimentem a mosdóból, ez már nekem is sok, eddig azt hittem, egy jó iskolába járok.

na most egy-egy ilyen lánynak hogy magyarázod el, nem a külső a fontos? vannak ilyen agyhalottak, mindig is lesznek, csak aztán csodálkoznak, hogy még sosem volt hosszabb kapcsolatuk három hónapnál. (bár már olyat is hallottam, hogy valaki a három hónapot hosszabb kapcsolatnak tekini)

2009. febr. 18. 18:14
 12/23 anonim ***** válasza:

Azért valaki ugymond kinézett magának valakit akkor próbálja a legjobbat kihozni magából.És kíváncsi arra hogy másoknak mi a véleménye erről.

Egyébként,szerintem nem kellene általánosítani mert tuti hogy nem mindenki hiszi azt hogy a külső a lényeg!

2009. febr. 18. 18:17
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Miért is?! Mert az elsődleges egy ismerkedésnél a külső. Utána ismered med a belsőt. Tehát: Van egy plazacica, de a negro világit a szájában, vagy van egy helyes nem kimondottan bombázó, de értelmes! melyiket válasszam?!Amig nem ismerkedem meg vele, nem tudom! De ismerkedés után: Inkább az értelmes! Tehát: csak ismerkedés után derülnek ki a dolgok...
2009. febr. 18. 18:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen egy értelmes középszerü barátnőm, mint egy beképzelt majom szépségkirálynőm!!!
2009. febr. 18. 18:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem számít, főleg a fiatalabbak körében. Az idősebbek meg a pénzre, egzisztenciára mennek. :)
2009. febr. 18. 18:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A külső és a belső is egyaránt 50-50%-ig fontos.
2009. febr. 18. 18:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Külső alapján simán lehet kapcsolatot kialakítani, hisz első benyomás ha jó, akkor mehet a többi is. Viszont a legszebb az, amikor a semmiből toppan be eléd valaki, és előbb ismered meg emberileg, minthogy komolyabban megfigyelnéd a külsejét.
2009. febr. 18. 18:51
 18/23 A kérdező kommentje:
18:13-as: ráhibáztál, 25 éves nő vagyok és férjnél vagyok (és közel sem az első udvarlómhoz mentem hozzá). Szóval nem azért tettem fel a kérdést, mert nem találok senkit, hanem mert nem tudom mire vélni a fenti kérdéseket.
2009. febr. 19. 10:15
 19/23 A kérdező kommentje:
persze csak idézőjelben hibáztál rá :D
2009. febr. 19. 10:16
 20/23 A kérdező kommentje:

Hú, volt pár ütős válasz :)

Persze, azért ne legyen mosdatlan hajléktalan az illető, vagy bányarém, de nem hinném, h csak azért, mert valaki barna, szőkére kéne festenie a haját, vagy azért, mert valaki 70 kiló, drasztikus nem-evésbe és önemésztésbe kéne kezdenie a pártalálás érdekében. Különben is, ha valaki szeret valakit, neki akkor is ő lesz a legszebb, ha nem szépségkirálynő, vagy ha éppen urambocsá' csak 160 centi magas az illető.

2009. febr. 19. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!