Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt mindenki, hogy a külső a lényeg?
Itt rengeteg a bejövök-e neki / milyen lányok jönnek be / tetszik-e egy ilyen meg olyan lány - típusú kérdés. Ezekenek mi értelme? Egy kapcsolat ilyen alapokon nem tart sokáig. Lehet, h szép valaki, meg vonzó, de ha a személyisége nem olyan, lehet akármilyen szép, nem lehet vele hosszabb távon együtt lenni.
Nem azt mondom, h "bányarémek előnyben", de a párkeresésben/megtartásban egyáltalán nem a külső számít..
erről eszembe jut egy kis történet. pár hónapja a gimnáziumi női mosdóban két lány arról beszélt, hogy egy harmadik lány azzal égeti magát, hogy olyan fiúval jár, akinek még csak a segge se jó. aztán egyikük ilyet szól: francba, fordítva vettem fel a tangám, pedig ma megyek kozmetikushoz. na ekkor röhögve kimentem a mosdóból, ez már nekem is sok, eddig azt hittem, egy jó iskolába járok.
na most egy-egy ilyen lánynak hogy magyarázod el, nem a külső a fontos? vannak ilyen agyhalottak, mindig is lesznek, csak aztán csodálkoznak, hogy még sosem volt hosszabb kapcsolatuk három hónapnál. (bár már olyat is hallottam, hogy valaki a három hónapot hosszabb kapcsolatnak tekini)
Azért valaki ugymond kinézett magának valakit akkor próbálja a legjobbat kihozni magából.És kíváncsi arra hogy másoknak mi a véleménye erről.
Egyébként,szerintem nem kellene általánosítani mert tuti hogy nem mindenki hiszi azt hogy a külső a lényeg!
Hú, volt pár ütős válasz :)
Persze, azért ne legyen mosdatlan hajléktalan az illető, vagy bányarém, de nem hinném, h csak azért, mert valaki barna, szőkére kéne festenie a haját, vagy azért, mert valaki 70 kiló, drasztikus nem-evésbe és önemésztésbe kéne kezdenie a pártalálás érdekében. Különben is, ha valaki szeret valakit, neki akkor is ő lesz a legszebb, ha nem szépségkirálynő, vagy ha éppen urambocsá' csak 160 centi magas az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!