Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "vigasztalják" így azokat, akiknek még nem volt senkijük?
Például: "Nincs kivel állandóan veszekedni.","Nem féltékenykedik senki.","Oda mész ahova akarsz.", stb.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanák, hogy a párkapcsolat tulajdonképpen nem is jó dolog, csak a gond van vele. Akkor meg mi értelme van, ha tényleg így van?
Másrészt meg miből gondolja bárki azt, hogy valaki boldogabb attól, ha ő nem élhet ilyen dolgokat át. Oké, nem jó veszekedni vagy hasonló, de akkor is, miért jobb nem átélni az ilyeneket, ha kimarad valaki életéből?
Szerintem ez olyan dolog, mint a dohányzás.
Függővé lehet válni tőle.
Van "jó" része és van rossz.
Ha a barátnőd rá akar szokni, akkor elmondod neki a rossz részét, és szeretnéd, ha ő azt nem élné át.
De neked, ha meg is fordul a fejedben, hogy tényleg milyen káros, azért még nem biztos, hogy le fogsz szokni.
Van valami mondás, nem tudom pontosan, talán valaki kisegít: rossz a rosszal,de rosszabb anélkül. Vagy valami hasonló.
Gondolom, akinek jó a házassága, az nem akarja a másikat lebeszélni.
Egyébként én sok 40-50 éves férjezett nővel beszéltem, akik mind azt mondták: férfi? nekik? soha többé!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!