Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Én reagálom túl? SOS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Én reagálom túl? SOS!

Figyelt kérdés

Eddig volt egy srác akivel már elég régóta együtt voltunk. Anyámnak felvetettem az ötletet, hogy aludjon itt (akár külön szobába is) és ő nemet mondott. Ezt elmondtam a srácnak. Ő erre olyan lekezelően beszélt velem, hogy egy kis szál vállasztott el attól, hogy ott elsírjam magam. El is mentem onnan. Ez történt 2 napja. Azóta nem beszéltünk. Most felszedett valami sarki k*rvát magának.

Előbb írt egy sms-t, hogy holnap vagy ő, vagy én aludjunk egymásnál.

Szerintem nem foglya fel, hogy nekem az nem megy, ha egyszerre 2 barátnője van. Egész nap bőgök miatta, alig eszek.

2011. márc. 4. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy bunkó paraszt, tahó nyomorék.

Én azt tenném a helyedben, hogy megkérném, hogy találkozzunk, azt írnám neki, hogy nagyon sajnálom, hogy nemet mondtam neki, és szeretem. Sok blabla, sablonszöveg. Aztán eljönne a tali napja, elmennék, és a pofájába vágnám, hogy sajnálok minden egyes percet, amit rá pazaroltam, és hogy soha többé nem akarok még csak hallani sem felőle. Köpném a szavakat felé, és jól meg is veretném nagydarab haverokkal. :D

Na nehogy már miatta légy szomorú nem szeret téged, te se szeresd őt.

2011. márc. 4. 23:36
 12/18 anonim válasza:

Előző ez jóó :DD

vagy megszívatni hogy valami ismeretlen helyre ami messze van elhívni hogy ott tali és a sablonszöveg ahogy előttem írták. Aztán nem kell elmenni és utána megveretni a haverokkal :DD Vagy már a haverokat oda küldeni :DD

2011. márc. 5. 16:49
 13/18 anonim ***** válasza:

előző talikról jókat írtak :P

megérdemelné az a bunkó barom!!!

hogy képzeli, hogy csak így játszhat egy lánnyal??? utána képe van lerib**ozni téged ??

Utálom az ilyen férgeket, akik már egy jó hiszemű lánynak mindent bemesélnek, hogy egy estére megkapják, aztán szépen mindennek elhordják őt.. irtani való!!!

Ne sírj érte, egy könnycseppet sem ér a srác! De komolyan!!

Azért akad még néhány jófiú akire érdemes várni :D

2011. márc. 7. 23:30
 14/18 anonim válasza:
Nagyon sajnálom....de próbáld meg összeszedni magad! Legyen benned tartás! Hidd el, annyit nem ér, hogy Te miatta szomorkodj. Tudom, nagyon nehéz, de ha legközelebb hivna, küld el a büdös francba!
2011. márc. 7. 23:40
 15/18 anonim ***** válasza:

23:30

"Azért akad még néhány jófiú akire érdemes várni :D"

Mondjuk Te? :) :p

2011. márc. 7. 23:45
 16/18 anonim ***** válasza:
összetörném az arcát ennek a tahónak (bocs) :D Amúgy nem érdemes miatta sírnod és emészteni magad, ennyit aztán pláne nem ér.
2011. márc. 8. 00:16
 17/18 IQnindzsa ***** válasza:
Ugyan Kicsicsillag... Nehogy már egy ilyen szutyok miatt ejts könnyet. Te tényleg szeretnéd ,hogy egy olyan egoista köcsög aludjon veled/nálad aki ribancnak hívott mert nem ugrottál a parancsára? Tényleg gondolj bele ebbe és azonnal jobban leszel. :)
2011. márc. 8. 03:32
 18/18 anonim ***** válasza:

23:30-as lennék

"Mondjuk Te? :) :p "

kezdjük ott, hogy lány vagyok és nem igazán érdekel a leszbikusság x'D

2011. márc. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!