Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl megint? Lent bőv.
A haverom nagyon tetszett,szerelmes voltam belé,és elmondták neki hogy tetszett meg stb,és úgy elhidegült tőlem,flegma volt,stb.. És tegnap a discoban a haverja nagyon beszélt neki,állandóan össze voltak kapaszkodva és valakiről beszéltek,azt a mondatot elcsíptem hogy "Az még nem szerelem!" Velem többször smárolt,náluk és a discoban is,de az első csók az még hónapokkal ezelőtt volt náluk,és kiderült hogy nem tetszem neki. És mikor lent táncoltam,akkor a srác meg a haverja nem mentek fel az emeletre,ahol nehezebben látnak,hanem megálltak a lépcsőn,és amikor fent voltam,annak a srácnak a haverja aki tetszett,oda jött mellém táncolni,volt mikor én egy színpad szerűségen táncoltam,akkor mögöttem volt. És haragudott rám a srác,aki tetszett,mert a bnőm oda ment hozzá hogy miért használt ki,hogy csak smárol velem,és nem járunk. Ha nem értitek bocsi,de próbáljátok kibogozni,mert nincs kedvem megint leírni.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!