Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint én reagálom túl?
A barátommnak ma van a szülinapja és egyik lány ismerőse ezt irta neki: "Nagyon nagyon boldog szülinapot Papus!ezer puszi♥"
Azt hozzátenném,hogy a lány egyszer felhívást tett szexre a barátomnak...mit csináljak?Megőrít..
kikezdett vele, flörtölni próbál vele.
szólj a pasidnak, hogy ne álljon vele többé szóba.
persze csak finoman.
ennyi. a csajjal nem foglalkozz.
Ha tett szívet melléé..és becézgeti..tuti,h volt köztük valami több mint csók....100%
És ti mióta vagytok együtt,mert ha friss a kapcsolat nem valószínű,de ha régebb óta tuti . :/
20/L.
az én barátom ugyanezt a szitut úgy reagálta le, hogy egyszerűen nem válaszolt az exnek, nekem meg elmondta, hogy biztos viszket neki, azért ír és tiszta szánalmas
és he-he ő van nyeregben, hogy hiába kapar a csaj és megnyugtatott, hogy akkor sem kellene neki, ha én nem lennék.
ezt beszéld meg te is a barátoddal, tudd meg hogy érintette ez az sms, ne mutasd, hogy téged bánt, mert akkor máshogy fog válaszolni! és az alapján eldöntheted milyen emberrel jársz te.
9 hónapja vagyunk együtt,és az a durva,hogy nem az exe csak haverok...:S
de egyébként a barátom sem válaszolt neki,és mondta hogy ne aggódjak,mert neki egyrészt nem jön be sem külsőleg,sem pedig a stílusa...:)úgyhogy valamilyen szinten megnyugodtam
Köszönöm a válaszokat!
dehogynem.
ha másért nem, akkor csak azért hogy bekavarjon kettejük közé, amit majdnem el is ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!