Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Megbolondultam?
Esküszöm ez olyan mint a drog. Ha teljesen megszakítom a kapcsolatot akkor jönnek az elvonási tünetek!:-(
Tudom mert én is szarul érzem magam emiatt azért is próbálok tenni elleneú. De most még (ez egy kicsit segít hogy így gondolom) amely érzéseket kelt azt a párommal töltöm ki, vagyis még nincsen minden veszve. Ma azon kívül hogy felköszöntött nem is beszéltünk és már nem is fogunk mert ellentétesen dolgozunk ma. De holnap egész nap egyműszakban leszünk és muszály komunikálnunk a munka miatt.Egy vendéglátó helységben dolgozunk így nem igen tudjuk elkerülni egymást vagy ami még rosszabb az is feltűnhet a munkatársaknak. Remélem (legalább is most úgy érzem mivel nincs a közelemben) jó uton haladok holnap vízválasztó lesz.
Nagyon drukkolok neked hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!