Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Megbolondultam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Megbolondultam?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz a történetem, de kezdeném az elején. Pár hónapja a munkahelyemen egy férfival egyre többet kezdtünk beszélgetni. Keressük egymás társaságát. Ezzel nem is lenne semmi baj csakhogy mind a ketten párkapcsolatban élünk. Nem mondjuk ki az érzéseinket egymás iránt, de kimondatlanul is tudjuk. Mind a ketten tartjuk magunkat és nem történt semmi közöttünk, de nem tudom meddig bírjuk még ki. Próbáltuk kerülni egymást, de az még rosszabb volt. Soha az életemben nem éreztem még ilyet. Mindezek mellett a páromat szeretem és nem hagynám el (ezzel ő is így van), de kezdek teljesen kétségbe esni. Más volt már ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit tehetnék? Teljesen megbolondultam?
2011. márc. 3. 16:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Szerintem célravezető, csak sokkal tovább tart, és könnyebb a visszaesés. Én azért választottam a radikális módszert, mert vagy azonnal megszakítom vele a kapcsolatot a lehetőségekhez mérten, vagy tönkreteszem a mostani kapcsolatom egy olyan románcért, ami talán néhány hétig tart csak, és valószínűleg az állásomba is kerülne. Nem volt nehéz a döntés, csak a megvalósítás. Sok a munkám, nem érintkezünk, ez segít. Ha nektek a munkához szükség van a kommunikációra, úgy nehezebb, de megoldható. Nekem az segített még, hogy belegondoltam a párom helyzetébe: szeret engem, rengeteget tesz a családunkért, és egy utolsó féreg lennék, ha mindenféle testi vágyakozás miatt elárulnám. Felnőtt ember vagyok, muszáj kordában tartanom az érzéseimet, és kitartanom amellett, aki mellett elköteleztem magam. Így már nem is olyan nehéz a dolog.
2011. márc. 8. 11:29
 42/47 A kérdező kommentje:

Esküszöm ez olyan mint a drog. Ha teljesen megszakítom a kapcsolatot akkor jönnek az elvonási tünetek!:-(

Tudom mert én is szarul érzem magam emiatt azért is próbálok tenni elleneú. De most még (ez egy kicsit segít hogy így gondolom) amely érzéseket kelt azt a párommal töltöm ki, vagyis még nincsen minden veszve. Ma azon kívül hogy felköszöntött nem is beszéltünk és már nem is fogunk mert ellentétesen dolgozunk ma. De holnap egész nap egyműszakban leszünk és muszály komunikálnunk a munka miatt.Egy vendéglátó helységben dolgozunk így nem igen tudjuk elkerülni egymást vagy ami még rosszabb az is feltűnhet a munkatársaknak. Remélem (legalább is most úgy érzem mivel nincs a közelemben) jó uton haladok holnap vízválasztó lesz.

Nagyon drukkolok neked hogy sikerüljön.

2011. márc. 8. 12:05
 43/47 anonim ***** válasza:
Érdemes a negatív énjét szemügyre venned egy kicsit, mert mindenkinek vannak. Én most alaposan elgondolkodtam ezen, és sikerült összeszednem néhány negatív tulajdonságát: hogy számára a kapcsolat egy játék, és ha úgy alakulna, szemrebbenés nélkül félretenné az aktuális partnerét. Hogy érdekember, és csak azt csinálja, ami neki a legjobb. Hogy szeret nagyot mondani, de kihátrál a könnyelműen kimondott kijelentések alól. Hogy sokkal fontosabb neki az, hogy mások mit gondolnak róla, mint az, amit én gondolok róla. Máris nem egy tökéletes lénnyel állok szemben, csak egy esendő emberrel. Igen, hiányzik a lángolás a kapcsolatomból, de majd dolgozom rajta, hogy visszalopjam azt valahogy. Talán sikerül, talán nem. De ha esélyt sem adok a dolognak, akkor felesleges kapcsolatokba kezdenem, mert amint gond merül fel, máris szaladok egy új nőhöz. Na nekem ez nem kell, megtaláltam már a páromat, csak ideiglenes visszalépés történt. Teszek róla, hogy ez változzon, és neked is csak ezt tudom javasolni. Vigyázz, mert ha valami esetleg történik, az már nem visszavonható, és örökre megbélyegzi a lelkiismereted. Szerintem ideje éreztetned a férfival, hogy nálad sosem lel viszonzásra, felesleges próbálkoznia. Ha ezt nem teszed meg, sosem szabadulsz el ebből a se füle se farka kapcsolatból. És ha esetleg azt állítanád, hogy nincs negatív tulajdonsága, ne feledd: szemrebbenés nélkül szétrombolná a jelenlegi kapcsolatod, és nem nézné, hogy neked mennyit árt vele. Ez nem egy jó tulajdonság...
2011. márc. 8. 13:18
 44/47 A kérdező kommentje:
Nem robbantaná szét a kapcsolatom az 1000 % mivel neki is elég nagy a vesztenivalója. De igaz megpróbálok egy jó pár negatívat összeszedni (hisz mindenkinek ven) és csak azokra koncentrálni. csak ne nézne a szemembe az a legrosszabb. Nem akarom megcsalni a páromat hisz az nem lenne tisztességes se vele szemben se magammal szemben. Na száz szónak is egy a vége próbálok lábra állni. De jó hogy tudhatom hogy van akinek sikerül kilábalnia ilyen helyzetből és ez nekem is erőt ad. Bár mint mondtam most könnyen beszélek mert nincs a közelemben. Holnap mi lesz azt nem tudom.
2011. márc. 8. 13:53
 45/47 anonim válasza:
kerdezo,mi lett meg a dologbol? a hat eve kinlodo vagyok.
2011. ápr. 10. 17:27
 46/47 A kérdező kommentje:
Nem sikerült lezárnunk! Átléptünk egy bizonyos határt, mert találkoztunk a munkahelyen kívül is, de nem történt semmi csak beszélgettünk és addig jutottunk hogy fogtuk egymás kezét. Tök hülyen hangzik, mert teljesen úgy érzem magam mint egy hülye kis tini. Ezek után megpróbáltunk egy kicsit eltávolodni egymástól. Néha sikerül néha nem. Próbálunk ellentétesen dolgozni, de 1 héten legalább 2 napot eggyütt dolgozunk. Nagyon szar mert amikor nem látom csak körülötte forog az eszem. Nem tudom melyik a jobb amikor látom vagy amikor nem. Teljesen kész vagyok. De neki sem könnyű. Minden vágyam vele lenni de ez nem lehetséges és ez teljesen felőröl. Próbálom tartani magam de rohadt nehéz. Ő is őrlődik eléggé, de ez engem nem boldogít. Most ott tartunk hogy annél tovább nem lépünk, aztán ki tudja mi lesz. Nem jó ez így de tehetetlennek érzem magam. Minden nap egyre nehezebb, de sajna ez van ezt a lapot osztották nekünk.
2011. ápr. 11. 12:53
 47/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha esetleg még olvasod ezt (bár gondolom nem), mi lett veletek?
2014. júl. 22. 01:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!