Mi van velem? Megbolondultam?
Ha szereted a párod,akkor
-vagy nem vonzódsz és kívánsz meg másik pasit
-vagy nem szereted a párod úgy,ahogy kellene.
Ha meg nem is akarod elhagyni,akkor mi a kérdés?
"Mindezek mellett a páromat szeretem és nem hagynám el (ezzel ő is így van), de kezdek teljesen kétségbe esni."
Nyilván ha így éreznél,nem érdekelne a másik pasas.
Pláne ennek a mondatnak a tükrében:
"Keressük egymás társaságát. Ezzel nem is lenne semmi baj csakhogy mind a ketten párkapcsolatban élünk. Nem mondjuk ki az érzéseinket egymás iránt, de kimondatlanul is tudjuk. Mind a ketten tartjuk magunkat és nem történt semmi közöttünk, de nem tudom meddig bírjuk még ki. Próbáltuk kerülni egymást, de az még rosszabb volt."
Nem látok bele a fejedbe,meg nem ítélkezni akarok,de ezt jobb,ha mielőbb magadban rendezed le...
Szerintem mindenképpen beszéld meg a kollégáddal,de ne tolj ki a pasiddal,mert az vele szemben gerinctelenség.A munkád meg gondolom neked is fontos,fontosabb,mint a kalandozás.
Tetszik a hiúságodnak,hogy a férfi észrevesz. Neki pedig az,hogy flörtölsz vele!
Ha kerülitek egymást,akkor honnan tudod,hogy ő nem akar viszonyt veled?
Fejezd be a flörtölést,legyen önuralmad,ne álmodozz a pasasról. Ha így folytatod,akkor a házasságod hamar tönkre megy. A férjed megérzi,hogy más felé kacsingatsz.
Szeretem a páromat és a 15 évet amit együtt töltöttünk azt nem adnám fel semmilyen kaland vagy más miatt. Azért is zavar ez az érzés annyira. Az agyam tudja hogy nem szabad engedni ezeknek az érzéseknek. Ezzel ő is így van, de amint találkozunk minden fuccsba megy. Soha semmi nem történt közöttünk (még csók sem) és mind a ketten azon vagyunk hogy ne is történjen meg. De rohadt nehéz.
Tudom hogy a megoldás az lenne ha megszüntetnénk mindenféle kapcsolatot, de túl gyengék vagyunk hozzá. Fúj szinte utálom magam emiatt.
Egyébként a 15 év alatt még nem történt ilyen. Nagyon ügyesen és korrekten le tudtam rendezni az olyan férfiakat, akik közeledni akartak vagy csak flörtölni. De Ő más, valahogy nem megy és ettől rohadtul megijedtem.
De akkor milyen érzésekről beszélsz?! Nincsenek érzések... ha nem történt semmi köztetek,jaj ugyanmár,bebeszéled magadnak a hülyeséget feleslegesen.
Szereted a párod - ergo el se képzelj semmiféle olyan helyzetet,amiben megcsalhatod,az már gáz.
Egyszerűen tetszik,hogy egy másik férfi is megnéz,de ha nem történt köztetek semmi,akkor meg felesleges ezen pörögni.Egyszerűen embereld meg magad,és a párodra koncentrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!