Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Megbolondultam?
21/47 A kérdező kommentje:
Van valakinek esetleg tapasztalata ezen a téren, Nekem még ez nagyon új!
22/47 anonim válasza:
semmit sem tehetsz....nalam mar 6 eve folyik ez a "se veled,se nelkuled" cirkusz...ezelott 3 evvel mas varosba koltoztem,de ez sem segit...meg most is reszket a lelek bennem,ha eszembe jut...amikor meg ramir,akkor meg egyenesen a falnak mennek...hat,ez van.
2011. márc. 4. 08:32
énmeg olyan helyzetbe kerültem,hogy beleszerettem egy tőlem 20 évvel fiatalabb férfibe.De nem akárhogy,hanem őrülten!Először csak jól éreztem magam a közelébe,és nem gondolkoztam és nem is akartam,és mégis mikor észre vettem,már állandóan rá gondoltam,most pedig az egész napomat ez tölti ki.ráadásul,hogy a lehető legrosszabb legyen,egy közeli rokonom szerelme.Ő is szokott nézni de ugy teszek mintha nem venném észre.Ez egy halott kapcsolat lenne.De az egész lényem ugy érzem kiszakad ha a közelembe van.Tehetetlen vagyok,megpróbálom kerülni hátha elmulik.De lehet,hogy addigra megbolondulok a hiányában.
2011. márc. 4. 09:17
24/47 A kérdező kommentje:
6 éve?????????????????
Nekem már a mi időnk is végtelen soknak tűnik, na de a 6 év? Fú nem írígyellek egyáltalán. Azt már most tudom hogy ennyi ideig én nem fogom kibírni ezt az állapotot. Akkor tuti megbolondulok.
szenvedés minden napom,ha látom azért,ha nem látom meg azért.Mindegy ez egy olyan szerelem ami sose teljesedik be!Kinek is kellene egy 20 évvel idősebb szerelmes,de akkor miért nézeget?És keresi a tekintetemet?
2011. márc. 4. 14:23
Nos, az első fázis ma teljesült, nem beszéltünk egyáltalán, és ma már nem is fogunk. Jön a hétvége, akkor sem beszélünk, se levélváltás, se semmi. Jó sok munkám van, így csak 5-10 percenként gondolok rá.. :/
2011. márc. 4. 14:33
egy darabig én sem látom igy megsokszorozódik a fájdalmam!várom a holnap d.u.egy kis könnyebségért,mert itt lessz na nem velem-
2011. márc. 4. 20:21
28/47 anonim válasza:
igen,6 ev tul sok...a legrosszabb a dologban,hogy mindketten rendesek...a "masik" nemegyszer kijelentette,hogy var ram barmeddig,a ferjem pedig egyszeruen nem hagyhatom...ugyhogy marad a falnak menes.
2011. márc. 4. 21:40
29/47 A kérdező kommentje:
Az eső fázis teljesült. Tök jó gratula. Én is úgy mentem dolgozni tegnap, hogy kerülöm és nem is fogok vele beszélni. Erre ő észrevette hogy valami van és odajött ő. Még tartottam magam direkt rá se néztem csak ilyen futó pillantásokkal, de ő nem hagyta annyiban. Sikerült rávennie hogy nézzek a szemébe. És kész onnantól meg minden addigi igyekezetem a kukában kötött ki. Egyszerűen ha rám néz, ahogy rám néz, teljesen kész vagyok eltűnik minden realitásom. Hiába van sok munkám nekem az sem segít. Kerül fordul azon kapom magam hogy ábrándozok és merengek. Olyankor megrázom magam és csinálom tovább a dolgomat, de ez az érzés kezd elviselhetetlen lenni.
Hogy kerülhettem én ilyen helyzetbe?
30/47 A kérdező kommentje:
Jaj és amikor vele vagyok minden tökéletes, de utána jön az önmarcangolás. Úgy érzem magam mint egy idétlen buta tini, pedig már rég nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések: