Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Megbolondultam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Megbolondultam?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz a történetem, de kezdeném az elején. Pár hónapja a munkahelyemen egy férfival egyre többet kezdtünk beszélgetni. Keressük egymás társaságát. Ezzel nem is lenne semmi baj csakhogy mind a ketten párkapcsolatban élünk. Nem mondjuk ki az érzéseinket egymás iránt, de kimondatlanul is tudjuk. Mind a ketten tartjuk magunkat és nem történt semmi közöttünk, de nem tudom meddig bírjuk még ki. Próbáltuk kerülni egymást, de az még rosszabb volt. Soha az életemben nem éreztem még ilyet. Mindezek mellett a páromat szeretem és nem hagynám el (ezzel ő is így van), de kezdek teljesen kétségbe esni. Más volt már ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit tehetnék? Teljesen megbolondultam?
2011. márc. 3. 16:13
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Szia, olvastam a levelezéseteket, és nagyon meghatott amiket írtok. én még nagyon fiatal vagyok, nem is voltam ilyen helyzetben, de voltam már szerelmes. Arra gondoltam, lehet hogy erre a dologra egyetlen megoldás létezik. az, ami talán erkölcstelen, talán rossz, de mégis sz egyetlen járható út, úgy hogy ne menj tönkre. szerintem alakítsatok ki titkos viszonyt. mert azzal, hogy egy másik férfire gondolsz és szenvedsz, szerintem jobban megcsalod a párod, mintha lenne is egy kapcsolatod. mert így, ennek sosem lesz vége. boldogtalan leszel. ha többé nem találkoztok, akkor sem tudod majd elfelejteni. én két éve nem láttam egy fiút, de állandóan rá gondolok azóta is. ha viszont összejöttök, kiéled a szenvedélyt, lehet pár éven belül elmúlik, megnyugszol. vagy akkor már reális alapon alakulnak át az érzéseid, és képes leszel józanul választani kettejük között.

igazából van egy időszak, amikor beleszeretsz egy emberbe, hogy közben kiszeretsz egy másikból. ilyenkor gyakran érzed egy ideig, hogy egyikről sem tudnál lemondani. de ennek egy idő után rendeződnie kell, és csak az egyik kell majd Neked. ehhez azonban nem szabad elfutnod. nézz szembe a helyzettel, amibe kerültél. ne menekülj. úgy sem lehet. sőt, akkor csak rosszabb lesz.

2011. márc. 6. 10:25
 32/47 anonim ***** válasza:

előbbitől:

azt hiszem, az ember élete során arra törekszik gyakran, hogy több legyen egy embernél. pedig ez hamis dolog. nem lehetsz több egy embernél. egy biológiai objektumnál, akit a természet törvényei irányítanak. szerintem nem az a megoldás, hogy erőszakold meg saját magad. megteheted, sikerülhetne is, de nem lenne helyes. a dolgok változnak. mindig, minden. ha tetszik, ha nem. szerintem ha nem akarod becsapni a párod (amit így is úgy is megteszel) és találkozgatni a másikkal, akkor a leghelyesebb ha elmondasz neki mindent. együtt talán megtudjátok oldani.

2011. márc. 6. 10:31
 33/47 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Elhiheted már minden megfordult a fejünkben, de még tartjuk magunkat. Rohadt szar érzés az hogy a párom mellett van egy másik férfi aki szinte elveszi az eszem. Még szavak sem kellenek akkor is értjük egymást. Nem akarok így érezni és a párom mellett akarok maradni .Ez agyban megy is, de már nem tudom megtenni. Pedig erős nő vagyok és amit elhatározok az általában végig is viszem, de ez nem sikerül. Lehet hogy tényleg az lenne a megoldás hogy elcsattanjon a csók (és egyebek) és akkor talán már más lenne a helyzet. DE én ilyet még soha nem tettem! Lehet hogy egyszer megtörténik (lehet hogy hamarabb mint gondolnám)de egyenlőre még tartjuk magunkat és azon vagyunk hogy ne történjen meg.

2011. márc. 6. 11:46
 34/47 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy minél előbb sikerül javulnia a helyzetednek.

Nem akarlak arra biztatni, hogy legyél hűtlen, de lehet hogy a megoldást ez hozná meg. Mert a plátói dolgok (na ezekhez én nagyon értek)nem arról híresek, hogy meglehetne tőlük szabadulni. ezen változtatni kell, szerintem.

És ne hibáztasd magad. Nem tehetsz róla. Ember vagy.

2011. márc. 6. 13:31
 35/47 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy.
2011. márc. 6. 14:08
 36/47 anonim ***** válasza:
egyébként szerintem annak egészen biztosan megvan az oka, hogy így érzel, ebbe a helyzetbe kerültél. Akárhogyan is, de valami hiányzik az életedből. csak lehet hogy magadnak sem mered bevallani. vagy nem is veszed észre.
2011. márc. 6. 18:17
 37/47 A kérdező kommentje:
Nem veszem észre hogy hiányozna az életemből valami. Minden olyan mint volt. Nem veszekszünk és a sex is jó közöttünk. Mindenki azt mondja hogy álompár vagyunk és ezért is idegesít ez az egész annyira. Ha valami rossz lenne akkor legalább tudnám mire fogni hogy miért alakult ki ez az érzés, de nincs ilyen. Csak kialakult. Minden nap tipródok hogy nem helyes amit érzek de nem tudok tenni ellenük. Talán túl gyenge vagyok talán nem is akarok nem tudok már semmit. Csak azt hogy amikoregyütt vagyunk a fellegekben érzem magam. Olyan energiával tölt fel amit már rég nem éreztem. Kész vagyok teljesen. De legalább az jü hogy ide leírhatom az érzéseimet annélkül hogy bárkit megbántanék. Már ez is könnyít rajtam.:-(
2011. márc. 7. 08:43
 38/47 A kérdező kommentje:

Hasonló sorsú társam.

Hogy alakul a helyzetetek? Bírjátok még? Remélem minden ok és szépen haladsz a kitűzött cél felé. Én azt hiszem most eggyet hátra léptem úgyhogy még nehezebb helyzetbe kerültem. Kitartás!

2011. márc. 8. 06:47
 39/47 anonim ***** válasza:

Nálunk egész jól alakul. Hosszú hétvégére mentünk a párommal, közelebb kerültünk, nem is gondoltam a kolléganőre. Ma megyek először dolgozni, de úgy érzem, nem lesz gond. Megszüntettük a kommunikációt, mindketten tartjuk magunkat hozzá, és ez működik. 1 hónap és minden visszatér a normál kerékvágásba.

Szerintem neked is kemény módszert kell alkalmaznod. Ő jött oda hozzád, megszegted az elkerülési szabályt. Szerintem ilyenkor mondd meg neki kerek-perec, hogy ezt a se vele se nélküle "viszonyt" nem kívánod tovább folytatni, és inkább csak maradjatok meg kollégáknak. Határozottság kell, különben elfelejtheted a házasságodat.

2011. márc. 8. 06:57
 40/47 A kérdező kommentje:

Tök jó! Gratulálok és csak így tovább.

Az a baj hogy mondani sokmindent lehet, de a szem mindent elárul. Most megbeszéltük, hogy teljesen minimalizáljuk a találkozást a munkahelyen, nehogy feltűnjön bárkinek is. Ahhoz nincs lelkierőnk hogy teljesen megszakítsuk a kommunikációt, de neke mmár az is haladás ha tényleg minimálisat érintkezünk. Remélem idővel tovább csökkentjük az együtt töltött időt és akkor már könnyebb lesz az elválás. Remélem! De jelenleg ennyi telik tőlem, többet nem tudok tenni. Ha egyáltalán nem beszélnénk még rosszabb lenne. Remélem célravezető az elképzelésünk.

2011. márc. 8. 08:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!