Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Megbolondultam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Megbolondultam?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz a történetem, de kezdeném az elején. Pár hónapja a munkahelyemen egy férfival egyre többet kezdtünk beszélgetni. Keressük egymás társaságát. Ezzel nem is lenne semmi baj csakhogy mind a ketten párkapcsolatban élünk. Nem mondjuk ki az érzéseinket egymás iránt, de kimondatlanul is tudjuk. Mind a ketten tartjuk magunkat és nem történt semmi közöttünk, de nem tudom meddig bírjuk még ki. Próbáltuk kerülni egymást, de az még rosszabb volt. Soha az életemben nem éreztem még ilyet. Mindezek mellett a páromat szeretem és nem hagynám el (ezzel ő is így van), de kezdek teljesen kétségbe esni. Más volt már ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit tehetnék? Teljesen megbolondultam?
2011. márc. 3. 16:13
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Akkor még szerencsésnek mondhatod magad, de ez a vágy könnyedén átfordul szerelembe. Nekünk is vágyként indult, ma pedig már reggeltől-estig rá gondolok. Ha el akarsz szakadni, még most kell.
2011. márc. 3. 16:38
 12/47 A kérdező kommentje:
Ha csak egy pár légyott lenne a lényeg akkor már szerintem rég megtettük volna. Mind a ketten felnőttek vagyunk, nekem van családom és tudom hogy nem akarom feldobni az eddigi életemet. Ezerszer elmondtam magamnak, hogy nem lesz ez így jó és próbáltam tenni a hülye érzések ellen, de ez általában addig tart amíg meglátom. Utána meg szidom magamat hogy nem ezt terveztem...stb.
2011. márc. 3. 16:38
 13/47 anonim ***** válasza:
Milyen poén lenne, ha egymásról beszélnénk. :D
2011. márc. 3. 16:39
 14/47 A kérdező kommentje:
Az biztos.:-D
2011. márc. 3. 16:41
 15/47 anonim ***** válasza:
Csak egy megoldás lehetséges: a kitartó elkerülés, kommunikáció megszakítása, amennyiben lehetséges. Én is ezt fogom alkalmazni, nem írok neki, megkérem, hogy ő se írjon nekem. Nem beszélgetünk a legszükségesebbeken kívül, és ennyi. Idővel elmúlik a dolog, csak ki kell tartani.
2011. márc. 3. 16:46
 16/47 A kérdező kommentje:
De nem lehet, mert akiről én beszélek az még dolgozik és nincs net közelben.
2011. márc. 3. 16:46
 17/47 A kérdező kommentje:

Tiszta szívemből kívánom hogy sikerüljön nektek. Biztos nem lesz könnyű sőt pokoli nehéz lesz, de tudom hogy nincs más lehetőségetek és sejtem hogy nekünk sem lesz.

Megkérdezhetem hogy mióta tart nálatok ez az érzés?

2011. márc. 3. 16:53
 18/47 anonim ***** válasza:
Nekem már 1 éve tetszik, de még csak 3 hónapja kölcsönös. Szeretem a páromat, fontos nekem, úgyhogy muszáj lesz kiszakítanom magam ebből a plátói valamiből, mielőtt komolyabbra fordulna. Remélem néhány hét múlva már a fejem fogom, hogy hogy lehettem ilyen hülye, hogy úgy éreztem. Nekem tényleg csak a szerelem hiányzik, ezért kattantam annyira rá.
2011. márc. 3. 16:57
 19/47 anonim ***** válasza:
És köszi, neked is kitartást a felejtéshez. Ha tényleg fontos a jelenlegi kapcsolatod, meg kell tenned, még ha a másik nem is akarja.
2011. márc. 3. 16:58
 20/47 A kérdező kommentje:
Az agyam tudja hogy nekem is azt kell tennem amit te is írtál, de olyan nehéz. Azért ha sikerült írd meg hogy erőt tudjak meríteni!
2011. márc. 3. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!