Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, számtalan ilyen kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, számtalan ilyen kérdés volt: melyik alkat jön be leginkább a fiúknak?

Figyelt kérdés

1: A mostanában divatos "bot" alkat: vékony, pici fenék, pici, formás mell, nem túl erős csípő, vékony combok, teljesen lapos, de nem izmos has

(nem anorexiás alkat, de azért kissé "szúrós")

2: A kissé "ódivatú" homokóra/körte alkat: szélesebb csípő, lapos, izmosabb has, picit nagyobb fenék és/vagy mell, erősebb combok.

(Esetlegesen némi narancsbőr előfordulhat. És izmosabb has alatt nem a 8 kockás "szépséget" értem.)

3: A husibb, de még közel sem kövér, régi időkben igencsak kedvelt alkat: némi has, kifejezetten vastag combok, nagyobb fenék, de ezzel arányosan nagyobb mell.

(Itt gondolom a narancsbőr egyértelmű, esetleg nagyobb mell esetén előfordulhat, hogy azok nem kőkemények. A lánynak nincs tokája, se hájredője az oldalán.)

Remélem reálisan írtam le a 3 típust, amire gondoltam. Igyekeztem nem elfogult lenni =)

2011. febr. 21. 18:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Maradjunk a kulturált állásfoglalásnál, és ne más ízlését fikázzuk, rendben? =) Neked ez jön be, neki az, és hogy melyik az ízlésficam, az szempont kérdése, és ezt nem kérdeztem.
2011. febr. 22. 15:23
 12/15 MolotovPunk ***** válasza:

2-es 3-as jöhet nálam szóba.

Nagy fenék nagy mell az jó.

A kicsit kerek csaj a legjobb.

2011. febr. 23. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
minden képen a 3. de nagyon csúnya képeket raktál róluk:S
2011. febr. 23. 21:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem arc alapján válogattam a képeket, hanem alak szerint, mivel nem az érdekel, hogy milyen arcú lányok jönnek be a fiúknak =) Alakból pedig erre a 3 típusra vagyok kíváncsi. Egyébként ezeket is irtó nehéz volt összeszedni, direkt nem is akartam képeket linkelni. Azt hittem elég világos a leírásom, de nem úgy tűnt, így kénytelen voltam valamit összekaparni a netről.
2011. febr. 23. 22:06
 15/15 anonim válasza:
szerintem a 2.at nem írtad jól. Attól még ha valaki homokóraalkatú, egyáltalán nem biztos hogy picit "ducibb" az 1nél. Pl nekem durván homokóra alkatom van, orvosi fűzőt viselek a gerincferdülésemre, így még jobban homokóra alakom lett, de elég vékony vagyok, az "1.-be" sorolnám magam. :)
2016. aug. 31. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!