Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, számtalan ilyen kérdés volt: melyik alkat jön be leginkább a fiúknak?
1: A mostanában divatos "bot" alkat: vékony, pici fenék, pici, formás mell, nem túl erős csípő, vékony combok, teljesen lapos, de nem izmos has
(nem anorexiás alkat, de azért kissé "szúrós")
2: A kissé "ódivatú" homokóra/körte alkat: szélesebb csípő, lapos, izmosabb has, picit nagyobb fenék és/vagy mell, erősebb combok.
(Esetlegesen némi narancsbőr előfordulhat. És izmosabb has alatt nem a 8 kockás "szépséget" értem.)
3: A husibb, de még közel sem kövér, régi időkben igencsak kedvelt alkat: némi has, kifejezetten vastag combok, nagyobb fenék, de ezzel arányosan nagyobb mell.
(Itt gondolom a narancsbőr egyértelmű, esetleg nagyobb mell esetén előfordulhat, hogy azok nem kőkemények. A lánynak nincs tokája, se hájredője az oldalán.)
Remélem reálisan írtam le a 3 típust, amire gondoltam. Igyekeztem nem elfogult lenni =)
Én az első típust egyáltalán nem szeretem, a másik kettő jöhet.
A barátnőmet nem tudnám egyikbe sem besorolni, inkább a 2-es és 3-as vegyesen "keveréke". :)
1. és a 2. jöhet a 3. már nem annyira.
Aki vékony az nem hajlamos a hízásra, de akin van már egy kis súlyfelesleg az még hízhat, főleg szülés után...
Persze, nem csak ez a 3 típus létezik, közel sem. És mindegyik lehet szép. Mindháromra tudok példát mondani ismerőseim közül, akikre tátva marad a szám, pedig 100%ig hetero lány vagyok =)
Csak kíváncsiság, hogy ha mondjuk egy fiúnak eközül a 3 típus közül kell választania melyiket preferálná, ha mondjuk arcilag meg személyiségileg egyikkel sincs probléma.
Ne köztes alkatokat írjatok, kérlek titeket. Elég jól definiáltam 3 alkatot. Felőlem sorrendet is lehet írni, vagy érvelni is lehet 1 vagy akár mind mellett és ellen.
Pár kép példának:
Elsőre:
Másodikra
Az utóbbinak nagyon pici a melle, viszont csípőben valami ilyesmire gondoltam.
Harmadikra:
A képeken ne az arcokat, stílusokat nézzétek. Köszi.
Nehogy azt hidd! Egy ismerős sráccal beszélgettem alkatokról, és volt egy olyan hozzászólása a dologhoz, hogy ne sértődjek meg, de az ő ízlésének például én túl vékony lennék, mert ő a husi lányokat szereti. Pedig messze vagyok ám az 1es alkattól =)
De hagyjuk, hogy a fiúk nyilvánítsanak véleményt.
Akkor annak a fiú ismerősödnek ízlésficama van.
Az 1-es kategória a legjobb. A vékony lányok a jók. A 2-es az még elmegy. A 3-as viszont soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!