Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szétver az ideg, ha tenném bemosnék neki egy nagyot, Mit tegyek?
"Szűrőeffektus, az ilyen kiszűri azokat a lányokat, akik csak a külsőségre meg kocsira hajtanak (höh), "
Marad üreshalmaz
Az utolsónak szól.
Engem nem érdekelne milyen fejes a csávó akkor is úgy megfejelném hogy melletem feküdne :)
Majd akkor legyél ideges ha a te csajodat nyúlja le a pénzes kXcsög!
Addig ne izgasd magad, rajta a csajok buknak a pénzes pasira ez olyan alapigazság mint hogy az erősebb kutya bXszik.. ez van az egyébként kedves de szegény gyereknek kevesebb az esélye, ezért van az hogy egy csomó ilyen gyerekből lesz nagypofájú "macsó" kemény legény mert sjnos a csajoknak az is bejön.. hogy összefoglaljam a helyzetet a nők mai ízlése TRAGIKUS, és sajnálom azokat a normális lányokat akik társaik miatt olyan általánosítások áldozatai lettek amiket én soroltam fel imént! Elnézést kérek érte! (komolyan)
Ne törődj vele,keress magadnak egy rendes lányt aki nem a pénzedért szeret.Nem kell megverni,ne sajnáld tőle azokat a nőket akik csak az anyagiakat nézik.Képzelheted milyen nők lehetnek.
Legfőképpen meg ne idegesítsd magad azzal hogy írígykedsz rá,sőtt örülj neki hogy nem vagy olyan mint akinek apuci a segge alá teszi a "zsír verdát" mindent megadnak neki és még soha nem kellett semmiért megűkzdenie.Legyél sokkal erősebb jellem,legyen önbecsülésed mert"te legalább még tükörbe tudsz nézni". http://www.youtube.com/watch?v=0PFJtP1rzMs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!