Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szétver az ideg, ha tenném bemosnék neki egy nagyot, Mit tegyek?
Moss be neki egy nagyot!
Ezekhez a felnikhez meg nem értek, de biztos nagyon szépek lehetnek. Örülök, hogy van rá pénze. Nekem még nincs, de nem érdekel. Mert teszek érte, hogy legyen.
Hát valaki gáz valaki nem.
Valaki p--.-ö...ts valaki nem.
Valakinek nem a kocsi számít hanem a szerelem valakinek nem.
Valaki a pénzel foglalkozik valaki meg nem.
Ebből szerintem egyértelmű,hogy mi a szitu.
Ha esetleg nem elégített ki ez az értelmetlen mondóka,akkor menj oda hozzá és mossál be neki egy kedveset.
SOK SIKERT!
Hát, szerintem elég szánalmas lennél, ha irigységből ütnél meg valakit.
Emellett te arra vágysz, hogy a lányok a kocsid és a pénzed miatt "szeressenek"?
Ez elég gáz szerintem...
L/23
Az előző 23 éves lány illetőnek mondom.
Ő arról beszél,hogy a kocsija,és a pénze miatt rabolja a lányokat előle egy másik srác,és ő vele meg senki nem foglalkozik nincs lehetősége kapcsolatra...
Előző.
Tudom miről beszélt, nincsenek szövegértési gondjaim, de azok a lányok, akiket "el lehet rabolni" egy jó kocsival, valószínűleg olyanok, akiknek ez az érték, nemde?
L/23
Verd szét a fejét a motorháztetőn, lopd le a felniket és add el, abból lesz annyi pénzed hogy neked is legyen autód! Lakáskulccsal gravírozz rá a verdára valami szépet, mondjuk egy péniszt!
:)
Az ilyen b*zik nem emberek, taposd csak el mint egy férget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!