Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk ti meg akarnátok gyógyulni ha lehetne?
Miért, az emósok miért zavarják az embereket szerinted??
Azért, mert az emberek többsége mocsok és mindig a másikat basztatja. A másik fele meg megismerkedett seg.gfej emósokkal és más el is vannak könyvelve. Meg a tini divat stb...
Engem egyszerűen nem érdekelnek. Legyenek olyan, amilyenek akarnak, csak rám ne eröltessék.
„Tehát tünetileg kezelted. De a génjeiben még benne van...ezt magad is kijelentetted...nem tudom, miről beszélünk még. Attól még, hogy egy meleg elnyomja magában a vonzódását, folyamatosan ott lesz benne, csak megpróbálja magát állandóan győzködni arról, hogy ő a nőket szereti. „
Nem érted? HAJLAMOT örökölnek. Nem törvényszerű hogy kialakul belőle a homoszexualitás, ha nem olyan a környezet, és ezért kamaszkorban -amikor a személyiség fejlődés még nem fejeződött be- még igen jól lehet kezelni.
Értsd már meg hogy genetikailag nem maga a homoszexualitás van beléjük kódolva, hanem az annak kialakulására való hajlam.
Továbbá nem állítottam, hogy MUSZÁLY gyógyítani minden meleget, -ezt csak te mondod, már megint kiforgatod a szavaimat...- csak azt kérdeztem, hogy szeretnének e meggyógyulni.
„Nem láttál még professzort csúnya szóval ráordítani egy diákra, amikor az egyetemista létére nem bírt végigülni egy előadást anélkül, hogy ne pofázott volna folyamatosan? „
Szerencsére nem láttam, de gyanítom te már igen, és valószínűleg elkönyvelted magadban követendő példának, ugye? Szerintem inkább a tudást vedd át a Professzor úrtól, és ne a kitöréseit. Attól még senki nem lett okos, és nem hiszem, hogy a professzor úr büszke lenne rá...
Képzeld ismerem az emberi természetet sajnos, és éppen ezért próbálok higgadt maradni olyankor is, amikor úgy érzem, hogy legszívesebben a hajamat tépném. Rájöttem, hogy a nyugodt szóval sokkal többet el lehet érni, mint a hisztérikával. Sajnos, úgy veszem észre, te még nem jutottál el ide. Talán majd pár év múlva....
U.i.: Egy olyan emberrel, mint te nem is vitázni szokás, hanem szitkozódni. Vannak még páran ilyen emberek: Hitler, Fidel Castro, Kim Dzsongil és még páran, akik nem elég híresek ahhoz, hogy fel tudjam tüntetni a nevüket. Szerencsére elenyésző az ilyen emberek száma.
Sztálint ki ne felejtsd! Na AZ egy igazi primitív állat volt, a bosszú hadjáratával együtt...
Viszont, nem is ismersz, így hogy jelenthetsz ki rólam olyat, hogy velem csak szitkozódni lehet?
Jelenleg nagyon úgy fest, hogy ez az állításod sokkal jobban igaz saját magadra, mintsem rám. Ugyanis egyelőre te vagy az aki folyamatosan szitkozódik....
Előbb tanulj meg írni, és csak utána beszélj szintekről. A muszáj pontos j, a hisztérika pedig egy nőtípus, nem a fogalom, mert az a hisztéria. A professzor úrtól nem ezt vettem át, mint követendő példát, ha ismernéd az emberi természetet, akkor tudnád, hogy ez egy ösztönös cselekvés. Viszont érdekes megfigyelni, hogy a professzort bezzeg már nem ítéled el, amiért haragjában alpári módon viselkedett...vajon miért? Hmm...
Te is elkönyveltél engem egyetlen alpári megnyilvánulásom miatt bunkónak, holott te sem ismersz engem, és fogalmad sincs róla, hogy nagyon nagyon ritkán viselkedek csak így, és csak olyan esetekben, amikor úgy felbosszantanak, mint a professzort az a bizonyos diák, sőt..még akkor se, mert annál te engem jobban feldühítettél. Amúgy, ha nem ez lenne az egyetlen fegyvered ellenem (mármint az, hogy te bezzeg nem személyeskedsz), akkor már te is rég visszaszóltál volna úgy, ahogy én beszéltem első körben veled(nem tudom megfigyelted-e, hogy azóta nem így beszélek, ha alapból bunkó lennék, még mindig sértő szavakat használnék, de már nem érzem szükségét, mivel túl vagyok a hirtelen fellángoló kiakadáson.)
A hajlamos-öröklődős dologgal kapcsolatban meg maradjunk annyiban, hogy én a másik elmélet mellett állok, miszerint a magzatvízbe kerülő hormonok okozzák az agyi, s ezáltal pszichológiai elváltozásokat. Továbbá, ha az általad követett elmélet szerint valakiben a homoszexuális hajlam ki is bontakozik (és nem csak hordozza azt), majd rájön, hogy ő így boldog, akkor senki se fogja tudni kinevelni belőle a homoszexuális érzéseket, hiszen senki se fogja tudni meggyőzni róla, hogy ez rossz. Még ha cigizne, meg lehetne győzni az egészségére utalva, de a melegség esetén nincs ilyen értelmes érv, így eleve vissza fogja utasítani a "segítséget". Kivéve, ha a közvetlen környezete bántja, mert akkor szerencsétlen ember létkérdésnek fogja érezni a változást. (Akárcsak az ismerősöd esetében)
Innentől kezdve nincs miről beszélnünk.
65%-os!
Nem érdemes erre az emberre pazarolni az idődet, úgysem fogja föl amit mondasz neki:)
Isten ments, hogy meghunyászkodjál, és esetleg egy kis alázatot mutass a másik ember felé...
Elnézést kérek amiért elírtam 2 betűt éjfél tájt, de tudod a fáradtság nagy úr, főleg ha másnap korán kel kelni.
Ma reggel 5 kor keltem, mert be kellett érnem a munkahelyemre. Tudod én sokakkal ellentétben dolgozom, és ezen sorokat is innen a laptopomról írom neked, a kis szabadidőmben.
„A professzor úrtól nem ezt vettem át, mint követendő példát, ha ismernéd az emberi természetet, akkor tudnád, hogy ez egy ösztönös cselekvés. „
Épp azért vagy ember, hogy az ösztöneiden felül kerekedj, de úgy veszem észre, hogy a te világnézetedbe ez nem fér bele.
Egyébként már ne is haragudj, de ki vagy te, hogy ítéletet mondj felettem?
Ha valaki veszi a fáradtságot, és utána olvas a témának egy kicsit, az észre fogja venni, hogy kinek is volt igaza.
Márpedig én biztosan tudom, hogy a jelenleg hivatalosan elfogadott álláspont az az, hogy a Homoszexualitás kialakulására való hajlamot örökítik tovább az anyák, a fiaikba.
„Viszont érdekes megfigyelni, hogy a professzort bezzeg már nem ítéled el, amiért haragjában alpári módon viselkedett...vajon miért? Hmm... „
Mint embert tégedet sem ítéllek el, nincs jogom ítélkezni senki felett, viszont azt a hangnemet amit te megengedtél magadnak velem szemben, kikérem magamnak! És szerintem minden jóra való ember kikérné!
„Te is elkönyveltél engem egyetlen alpári megnyilvánulásom miatt bunkónak, holott te sem ismersz„
Minek könyveljelek el azután a sértő, és szitkozódó kommentárod után? Ráadásul, a továbbiakban is úgymond „fenntartod” ezeket a dolgokat. Eszedbe nem jutna esetleg elnézést kérni azért, ha esetleg a másik embert megbántottad.
Ezek alapján vélem úgy, hogy te egyszerűen alkalmatlan vagy érdemi viták lebonyolítására, mivel képtelen vagy kimozdulni a saját kis világodból, foggal és körömmel ragaszkodsz saját nézeteidhez.
„Amúgy, ha nem ez lenne az egyetlen fegyvered ellenem (mármint az, hogy te bezzeg nem személyeskedsz), akkor már te is rég visszaszóltál volna úgy, ahogy én beszéltem első körben veled(nem tudom megfigyelted-e, hogy azóta nem így beszélek, ha alapból bunkó lennék, még mindig sértő szavakat használnék, de már nem érzem szükségét, mivel túl vagyok a hirtelen fellángoló kiakadáson.) „
Nem, tévedsz.
Engemet arra neveltek, hogy kulturáltan beszéljek még akkor is, ha az nehezen megy egyes helyzetekben.
Viszont erre is csak egy régi mondással rukkolnék elő: „mindenki magából indul ki.”
Lehet másnál ha elfogynak az érvek, akkor az ordít, de ez nem jelenti azt, hogy más is ezt teszi.
„A hajlamos-öröklődős dologgal kapcsolatban meg maradjunk annyiban, hogy én a másik elmélet mellett állok, miszerint a magzatvízbe kerülő hormonok okozzák az agyi, s ezáltal pszichológiai elváltozásokat. „
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de hivatalosan, jelenleg az az „elmélet” van elfogadva, miszerint a hajlam öröklődik. Ugyanis ezt már a tudósok bebizonyították!
Ha nekem nem, hát akkor a világhírű genetikusunknak higgyél, kérlek!
Ezek után, én lezártnak tekintem ezt a vitát, nem érdekel mit írsz vissza. Mindenki döntse el maga hogy kinek ad igazat. Részemről ez a vita lezárult.
Viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!