Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha nektek tetszik egy lány, miért akarnátok féltékennyé tenni?
Kíváncsiak vagytok a reakcióira?
Vagy csak úgy szimplán? Vagy miért?
Te ezt még képes vagy megkérdezni?
A nők érdekes módon működnek. Ha te nyomulsz rájuk, akkor nem kellesz nekik.Ellenben ha egy másik lány, azaz a konkurencia feltűnik a színen, azzal azt jelzed neki, hogy te egy értékes hím vagy. Ezzel felébreszted benne a nőstényt, aki most már akar téged. Ilyen egyszerű.
én a mai napig nem értem ezt a logikát... velem nemrég játszotta el ezt egy srác, a szemem láttára kezdett el mással flörtölni, aztán arról a csajról beszélt nekem, mindezek után pár héttel később kijelentette, hogy gondolkodott azokon, amikről beszéltünk és szeretne velem lenni. mindezt persze úgy, hogy akkor is éreztette, hogy ha nem akkor van más. remélem nem kell részleteznem, hogy jó nagy adag fejmosás után hogy küldtem el melegebb éghajlatra.
számomra undorító és gyerekes ez a viselkedés, 20 évesen pedig kifejezetten égőnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!