Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a lány féltékennyé tenné a pasiját?
Barátnőm már két hete mondja hogy megmondja a haverjának hogy hagyja békén. De ma is úgy jött oda hozzám hogy a haverjával volt meg a hugával. Ő azt mondja hogy szeret engem meg minden. De akkor miért csinálja ezt velem? Egyébként már mondta barátnőm haverja hogy szerelmes belé. De nem igaz hogy nem tudja milyen rossz ez nekem.. pedigmár többször mondtam neki. És mikor mondom akkor még én érzem magam bűnösnek.:(
Segítsetek!
17/F
Ha nagyon nyeregben érzi magát valaki akkor elkényelmesedik.
Nem visz a lánynak semmit és nem kedveskedik mert minek ugyis szereti. Általába a nagyon jó csávók válnak ilyen kényelmessé akit ajnároznak a nők. Ez a lány meg szerintem nem akarja magát lekötni. Igaza is van. Fiatal még ahoz.
Fiatalon kell kibulizni magát az embernek. Te is csak ugyanazt akarod mint a másik barátja. Miért választana téged. Ki akarod sajátítani?
egyébként köszönöm az infokat
utóbbi lány igaz? nah majd eljön az idő mikor ti lesztek ilyen helyzteben.. és majd meglássuk milyen lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!