Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket késztet néha előre lépésre, ha egy lány féltékennyé tesz?
Figyelj. Nem a legtutibb pasizási módszer, ha azt adagolod be a srácnak, hogy nem kell neked. :)
20F
Szia!
A pasik elég érdekesen müködnek.
Namost én egy jó pasi vagyok.(ezt se elhinnetek nem kötelezö, nem is foglak meggyözni benneteket, de sztem mindenkinek jobb ha amit most irok megjegyzitek)
Tehát ez a dolog egy bizonyos szintig müködik. Pl ha beszélgettek a 3. Személlyel.
Velem is így volt egy osztálytárs.
Tetszett nekem, nem szenteltem neki elég figyelmet, láttam rajta h legjobb haverommal kacérkodik,(igen komolyan) rákapcsoltam, de továbbra is úgy csinált, mintha az én érdekem lenne h vele beszélgessek.
Elegem lett h kéreti magát azóta még nem szóltam hozzá kezdeményezve.
Azóta még jobban csinálja ezt az egészet és ezen az összes haverom át is lát.
Aki ránéz erre a csajra azt mondja, h megkúrná, de sosem járna vele. Ha mindenkivel így kikezd ugyebár.
Lényeg kis szinten nincs ezzel baj, felhívod az 1. Pasi figyelmét, de ne vidd túlzásba mert ha valamit is akarni fog, h megdugjon. De valszeg még azt is elnyomja magában, mert felteszem nem akar akárkit megdugni..
És sok múlik azon h te hogy nézel ki, mert ha tényleg szép vagy az többet fog eltürni.
A másik h a pasinak rajtad kívül mennyi, milyen lehetösége van?
Ezeket vedd számítasba ha ezt akarod csinálni egy pasival legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!