Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk ti meg akarnátok gyógyulni ha lehetne?
te igen ostoba vagy, ugyanis
1. ez nem betegség;
2. az az ember még mindig bu.zi, csak megtanulta elnyomni magában
Jaj, hagyjuk már ezt az elnyomást...
Ne mondjátok, hogy egy 30 éves palinak nem áll fel egy 16 éves sexy nőre a farka...Akkor ő most pedofil, csak elnyomta?
Tudod pajti, ez nem egy betegség, amiből ki lehetne/kellene gyógyulni. El lehet fojtani, a kérdés csak az, hogy megéri-e? Megéri boldogtalanul kedvében tenni másoknak?
Ez olyan, mint hogy én nagyon szeretem a csokitortát, viszont utálom a tökfőzeléket. El lehetne engem küldeni egy terápiára, ahol belémverik, hogy utálnom KELL a csokitortát, és szeretnem KELL a tökfőzeléket, és talán tudom is tettetni, hogy tényleg így van, de valójában igazán soha nem fogom utálni a csokitortát, és soha nem fogom szeretni a tökfőzeléket.
Az meg már abszurd, amit az egyház művel. Előbb a papjait venné szemügyre. Persze, a ministráns fiúkat a Jóisten küldte nekik, mi?
Szerintem meg csak bemesélték neki a GYK-n, hogy meleg:D
Oszt rájött, hogy nem az...
A HOMOSZEXUALITÁS IGENIS BETEGSÉG!!!!! Kár áltatni magatokat, ez genetikai rendellenesség tünete! (Nemrég bizonyították hogy nem pszihológiai okai vannak, tehát más nem lehet)
A szaporodási ösztön rosszul működik, ennyi.
(Olyan élőlény ami nem képes szaporodni, az evolúciós szempontból nonszensz, a természet ilyent nem engedne át a rostán, tehát csak betegség lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!