Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg fiúk ti meg akarnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk ti meg akarnátok gyógyulni ha lehetne?

Figyelt kérdés
Egyik ismerőse a szüleimnek meleg volt, de aztán tiniként egy egyházi terápián vett részt, és mára 3 gyereke van, felesége, és teljesen hetero lett. De mégis folyamatosan azt sulykolják hogy nem lehet meggyógyulni, pedig de, viszont ha ezt hallja az ember és nem is AKAR akkor tuti nem fog. Szóval ha azt mondanám tudok egy ilyen terapeutát, akkor érdekelne titeket?
2011. febr. 20. 19:27
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Mielőtt elolvasnám megkérdezem, hogy mi robbant fel, miből, mi volt előtte és miért robbant fel?? Mi történt?
2011. febr. 20. 20:22
 22/50 A kérdező kommentje:

erről sajnos nem tudunk sokat mert az ősrobbanás eltörölte a nyomokat, de itt egy cikk. már úton vagyunk afelé hogy kiderítsük mi is történt elötte:

[link]

2011. febr. 20. 20:25
 23/50 anonim ***** válasza:
Köszi, elolvasom.
2011. febr. 20. 20:27
 24/50 anonim ***** válasza:
Ki mondta neked azt, hogy a melegek csak dugni akarnak? Hány példát láttál ilyet a környezetedben? Vagy csak írásos "bizonyítékokra" tudsz hivatkozni? Ők is ugyanolyan emberek, mint mások! Van köztük, aki komoly kapcsolatot akar, és van, aki nem, ennyire egyszerű.
2011. febr. 20. 20:37
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy tényleg betegek, valóban "evolúciós zsákutcák". Mondjuk szerintem nem azok, de tegyük fel, hogy igazad van. Akkor viszont miért kellene meggyógyítani őket?

Az evolúciónak pont az a lényege, hogy aki nem alkalmas rá, az nem szaporodik.

Amúgy mivel éppen túlnépesedik a Föld, direkt hálásnak kellene lenni azokért, akik nem terhelik tovább a bolygónkat.

2011. febr. 20. 20:39
 26/50 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz te ennyire sötét???? Logikusan? Te suttyó paraszt, te! Honnan veszed, hogy minden meleg sötét és csak dugni akar, semmi mást? A chat.hu a forrásod, hát gratulálok! Azon a szenny oldalon mindenki sötét, és mindenki csak dugni akar!!!!!!!

Ha csak dugni akarnak, semmi mást, akkor miért kampányolnak annyit a házasság jogáért? Ez neked a logika? Elárulom neked, hogy egy papucsállatkába is több logika szorult, mint beléd!

Nem kéne általánosítani, én 5 meleg férfit ismerek, és mindegyik boldog párkapcsolatban él, nem k*rogat félre, nem keres minden este mást, és nem is grupiznak más melegekkel. Ugyanúgy vannak emberi érzelmeik, mint egy heteronak, csak épp jobban szeretik a popsit, meg a kukit (leszbi lányok esetén meg ugye ugyanez fordítva)

Mellesleg már rég be lett bizonyítva mi az oka a melegség kialakulásának:

Ugye mindenkinek van szex központ az agyában. Ez a nőknél hosszúkás, a férfiaknál kis kerek idegsejtekből áll. Azonban, ha a terhesség során, mikor az agy épp kialakulóban van, túl sok hormon ürül a magzatvízbe, a fiúk kerek helyett hosszúkás sejteket kapnak, és a lányok fordítva. Így kvázi női szexközponttal születik. Nincs az az ég, hogy ezt kineveljék belőle, max, ha kicserélik a szexközpontját, ami ma még lehetetlen...

A másik: te nem keresztény vagy? Akkor te nem hiszel az evolúcióban, úgyhogy kuss!

A harmadik: Nem tud gyereket szülni, ezért már hulladék?? Atya ég! Még szerencse, hogy nem tud...így is 6 milliárdan vagyunk, lassan 7 milliárdan, ami túl sok...hidd el, nem miattuk fog kihalni az emberiség!

Te viszont jobb, ha nem szülsz vagy nemzel gyereket, mert te csak higítanád az emberiség génállományát -.-

2011. febr. 20. 21:22
 27/50 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:22

Többnyire egyet értek veled, viszont megjegyezném, hogy én is keresztény vagyok, hiszek Istenben, de nem veszem szó szerint a Bibliát és gondolom ezzel nem vagyok egyedül...

Az ősrobbanás pedig nem zárja ki bárminek is a létezését vagy nem bizonyítja valaminek a nem létezését.

2011. febr. 20. 21:27
 28/50 anonim ***** válasza:
Jó, oké, vannak elfogulatlan, gondolkozó keresztények is, ez becsülendő dolog, mert alapvetően nincs azzal bajom, ha valaki hisz Istenben, csak annyira felbosszantott az arrogancia, amellyel a kérdező bizonygatni próbálja a butaságát...
2011. febr. 20. 21:35
 29/50 anonim válasza:
te beteg vagy.. -.-"
2011. febr. 20. 21:37
 30/50 A kérdező kommentje:

„kedves” A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

Először is, én veled ellentétben megpróbálok kulturáltan megnyilatkozni a témában.

Válaszolva a mondandódra:

„Hogy lehetsz te ennyire sötét???? Logikusan? Te suttyó paraszt, te! Honnan veszed, hogy minden meleg sötét és csak dugni akar, semmi mást? A chat.hu a forrásod, hát gratulálok! Azon a szenny oldalon mindenki sötét, és mindenki csak dugni akar!!!!!! „

Válasz:

Először is szeretném kifejteni őszinte sajnálatomat, mivel az ilyen és ehhez hasonló stílusú megnyilatkozásokkal nem lesz nagy jövőd az életben. Értsd ez alatt hogy senki nem fog komolyan venni, maximum egy bunkónak fognak hinni, még akkor is, ha igazából nem is vagy az...

Viszont visszatérve az alpári kérdésedre, tehát:

Félreértetted. Persze az is félreérthető volt ahogyan mondtam. Viszont!

Én NEM! arra értettem azt, miszerint logikusan gondolkodom, hogy minden meleg csak szexelni akar, hanem arra, hogy az evolúció szerint a homoszexualitás igen is egy zsákutca, értelmetlen, nincs jövője. Folytassam még?

„Ha csak dugni akarnak, semmi mást, akkor miért kampányolnak annyit a házasság jogáért? Ez neked a logika? Elárulom neked, hogy egy papucsállatkába is több logika szorult, mint beléd!

Nem kéne általánosítani, én 5 meleg férfit ismerek, és mindegyik boldog párkapcsolatban él, nem k*rogat félre, nem keres minden este mást, és nem is grupiznak más melegekkel. Ugyanúgy vannak emberi érzelmeik, mint egy heteronak, csak épp jobban szeretik a popsit, meg a kukit (leszbi lányok esetén meg ugye ugyanez fordítva) „

Válasz:

Az előzőekben kifejtettek ide is vonatkoznak, viszont hozzátenném azt, hogy nyilván nem minden homoszexuális ilyen, de ahogy a mondás is tartja: A kivétel erősíti a szabályt....

Viszont az alpári stílusod itt is megmutatkozik.

„Mellesleg már rég be lett bizonyítva mi az oka a melegség kialakulásának:

Ugye mindenkinek van szex központ az agyában. Ez a nőknél hosszúkás, a férfiaknál kis kerek idegsejtekből áll. Azonban, ha a terhesség során, mikor az agy épp kialakulóban van, túl sok hormon ürül a magzatvízbe, a fiúk kerek helyett hosszúkás sejteket kapnak, és a lányok fordítva. Így kvázi női szexközponttal születik. Nincs az az ég, hogy ezt kineveljék belőle, max, ha kicserélik a szexközpontját, ami ma még lehetetlen... „

Válasz:

Ejha, király, még egy elmélet. Csakhogy a jelenleg HIVATALOSAN elfogadott tudományos állás szerint genetikailag a hajlam öröklődik, mégpedig az X kromoszóma egyik ágán. Az anyák örökítik tovább eme hajlamot a fiaikba.

Viszont nagyon mulatságos amit állítasz, miszerint nincs az az isten, hogy ez megszüntethető legyen. Nos, Dr Ceizel Endre genetikus kutató is megmondta, hogy ez egy hajlam, ami pszichológiai kezeléssel az ő szavaival élve „kiverhető” az emberből.(mondjuk ő természetesen nem ért ezzel egyet, és nem ajánlja, de attól még ez így van) Továbbá ne feledkezzünk meg róla hogy ez mivel csak egy „hajlam”, ami kialakulHAT, így ha a környezeti hatások kedvezőek, nem törvényszerű az, hogy elő is jön. Ebben az esetben mindig elnyomva marad, és az illető heteroszexuális lesz.

„A másik: te nem keresztény vagy? Akkor te nem hiszel az evolúcióban, úgyhogy kuss! „

Válasz:

Hát kuss neked.

„A harmadik: Nem tud gyereket szülni, ezért már hulladék?? Atya ég! Még szerencse, hogy nem tud...így is 6 milliárdan vagyunk, lassan 7 milliárdan, ami túl sok...hidd el, nem miattuk fog kihalni az emberiség!

Te viszont jobb, ha nem szülsz vagy nemzel gyereket, mert te csak higítanád az emberiség génállományát -.- „

Válasz:

Nem azt mondtam, hogy az az illető mint ember hulladék, ezt te mondod. Csak azt mondtam, hogy ez nem egy normális viselkedés, ez az emberiség betegsége. Viszont olyan nincs a szememben, hogy hulladék, főleg nem egy ember. Nem tudom honnan kapartad ezt elő.

Az utolsó mondatodra inkább nem reagálok, olvasd vissza a stílusodat, és szerintem válasz nélkül is rájössz a véleményemre.

Üdv!

2011. febr. 20. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!