Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk ti meg akarnátok gyógyulni ha lehetne?
Az hogy valaki meleg az nem betegség. Ki mondta ezt neked?
Tudod kiket kéne kezelni? Méghozzá fejlövéssel?
Azokat a szemétláda pedofil papokat, akik kisfiúk végbélnyílását tágítják! Gyűlölöm őket és gyűlölöm, hogy megpróbálják elnyomva tartani az emberek természetes vágyait, mert a melegeknek az a természetes, hogy azonos neművel legyenek. Így is van elég probléma a coming out-tal, meg a sok homofób barommal. Bem kell még jobban megnehezíteni a helyzetet.
Nem tudom, hogy lehet a kérdező kommentjét törölni, ugyanis mire visszatértem, hogy válaszoljak, szőrén szálán eltűnt, legalábbis nálam...érdekes...így most nem tudok mindenre válaszolni, csak nagy általánosságban:
Tudom, hogy alpári volt a válaszom, de ezt magadnak köszönheted. Soha nem szoktam így beszélni, képzeld, mindenki komolyan vesz engem, nagyon kulturált vagyok, de te egyszerűen nem érdemelsz mást. Ez az a pont, ahol a legnormálisabb, legnyugodtabb, letoleránsabb emberben is annyira felmegy a pumpa, hogy egyszerűen elszakad a cérna, és így reagál. Amiket írtál, nekem kb. olyan, mintha azt írtad volna, hogy a macskák lábára törött üveggel teli zsákot kötni, vicces mulatság...ennyire felbosszantottál, ezért az alpári beszédmód.
Továbbá minden állításomat változatlanul fenntartom, a jelzőket is, egy olyan ember nem ember, aki olyanokat mond, hogy "minden érző, és jóravaló ember egy párt akar magának, de a homokosok nem akarnak."
Ez egy nagyon durva általánosítás, nem érdekel, hogy kivétel erősíti a szabályt, ugyanis ők pont nem a kivétel, akikről én beszéltem. Pont annyi szabados ember van a melegek között, mint amennyi a heterók között, és ugyanannyi párkapcsolatra vágyó meleg van, mint heteró, csak ők nem vonulnak fel a parádén, vagy legalábbis nem hangoztatják lépten-nyomon, hogy melegek, ezért nem veszed észre, hogy ugyanannyi normális meleg is van.
Utolsó pont: A papucsállatkás beszólásom, és az, hogy az iq-d megegyezik egy szék iq-jával továbbra is fenntartom...hogy lehet elhinni bármit is egy olyan "orvosnak", aki azt állítja, hogy egy genetikai betegség gyógyítható? Legeslegeslegfeljebb TÜNETILEG kezelhető. Gyógyítható csak akkor lehetne, ha a génjeit kicserélnéd. Itt van pl. a Dawn kór. Mutass nekem egyetlen Dawn kórost, akit maradéktalanul meggyógyított bárki is. Most komolyan...hogy lehet ekkora örökséget elhinni??????
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:16
Lehet, hogy vannak pedofil papok, lehet, hogy vannak ügynök papok, de nem kell általánosítani, mert én meg azokat utálom, akik ezt teszik. Tudom, hogy te most nem úgy írtad..
Ebből is divat lett már:S
Úristen, és még az én iq-m alacsony....
na szóval:
„Ez az a pont, ahol a legnormálisabb, legnyugodtabb, letoleránsabb emberben is annyira felmegy a pumpa, hogy egyszerűen elszakad a cérna, és így reagál. Amiket írtál, nekem kb. olyan, mintha azt írtad volna, hogy a macskák lábára törött üveggel teli zsákot kötni, vicces mulatság...ennyire felbosszantottál, ezért az alpári beszédmód. „
Nem, nem szakad el a „cérna” egy toleráns, normális embernél, aki tud érdemben vitázni.
Ez csak nálad történt meg. Ha így akarsz vitát nyerni, nagyon rossz úton haladsz.
Én is sértegethetnélek nagyon cifra jelzőkkel, személyeskedhetnék, de nem teszem, mert én nem akarok erre a szintre lesüllyedni
„Legeslegeslegfeljebb TÜNETILEG kezelhető. Gyógyítható csak akkor lehetne, ha a génjeit kicserélnéd. „
:OOO
Először is, tisztázzunk valamit. Lehet, hogy a génjeinkben van kódolva, de nem feltétlen a géneket kell kicserélni a gyógyításhoz, ugyanis ez jelenleg lehetetlen is.
Hogy ha valaki 3 lábbal születik, az is elvileg genetikailag bele van kódolva, viszont az orvosok a felesleges végtagot leoperálják, hogy az illető normális életet tudjon élni. Ettől függetlenül a genetikai kódjában nyilván még mindig 3 láb lesz kódolva, de ugye bár már csak 2 lábbal fog rendelkezni. Ugyan így ha a hajlam bele van genetikailag kódolva, nem törvényszerű hogy elő is jön, ha a környezete nem ad rá okot.
„Itt van pl. a Dawn kór. Mutass nekem egyetlen Dawn kórost, akit maradéktalanul meggyógyított bárki is. Most komolyan...hogy lehet ekkora örökséget elhinni?????? „
Attól, hogy jelenleg nem tudjuk gyógyítani, nem biztos hogy a jövőben sem fogjuk tudni.
Az őssejtekkel nagyon jó úton járunk, és elképzelhető, hogy a közel-jövőben gyógyítható lesz ez a betegség.
Viszont én valószínűbbnek tartom, hogy szűrni tudják majd az ilyen géneket, még a fogantatás előtt.... persze ezzel most nagyon előre rohantam.
Kérlek olvasd már el a saját kommentjeidet majd az enyéimet, és utána alkoss véleményt, hogy már elnézést kérek: Ki is a buta, és kinek is van alacsony IQ-ja?
Üdv!
Ne az IQ -n veszekedjetek! Az semmit nem jelent, vagyis igen, de mindegy:DD
Na, melyikőtök használ ICQ-t pl???
Ez érdekesebb téma:DD Meg az, hogy miért szokták az IQ -val keverni...? :O
Elolvastad te hogy engemet milyen módon, milyen stílusban, miknek titulált ez az illető az imént? Én nem veszekszem az IQ-n, egyszerűen próbálok rávilágítani arra, hogy így egyszerűen nem lehet beszélni. Így nem lehet vitázni. ez már nem egy érdemi vita, ez egy szitkozódás.
Azt pedig azért keverik egyesek, mert nem tudják mi az az ICQ.
Nem konkrétan neked írtam az IQ-s dolgot:)
Csak viccből...
22:26
Divat gyűlölni a papokat? Ezt eddig nem is tudtam! Zsír :D
Nyilván van kivétel, de én nem kockáztatom a seggem...
"Hogy ha valaki 3 lábbal születik, az is elvileg genetikailag bele van kódolva, viszont az orvosok a felesleges végtagot leoperálják, hogy az illető normális életet tudjon élni. Ettől függetlenül a genetikai kódjában nyilván még mindig 3 láb lesz kódolva, de ugye bár már csak 2 lábbal fog rendelkezni."
Tehát tünetileg kezelted. De a génjeiben még benne van...ezt magad is kijelentetted...nem tudom, miről beszélünk még. Attól még, hogy egy meleg elnyomja magában a vonzódását, folyamatosan ott lesz benne, csak megpróbálja magát állandóan győzködni arról, hogy ő a nőket szereti. Amúgy nem is jó a két hasonlat, mivel az egyik egy pszichológiai tünet, bármikor vissza tud fordulni, míg a lábat nem lehet visszanöveszteni. Ugyanígy a Dawn kórost még talán átműtheted, és nem fog látszódni az arcán, hogy beteg, de szellemileg ugyanolyan marad....Bár még a Dawn kórhoz se jó hasonlítani a melegséget. Na mind1.
Viszont te még tuti nem jártál emberek között: igenis el tud szakadni a cérna az intelligens toleráns embereknél is. Nem láttál még professzort csúnya szóval ráordítani egy diákra, amikor az egyetemista létére nem bírt végigülni egy előadást anélkül, hogy ne pofázott volna folyamatosan? Ugyanez a prof. előtte intelligensen érvelve, személyeskedés nélkül vitázott egy másik diákkal, akinek a nézetei - hiába álltak szöges ellentétben a professzoréval - tartalmaztak logikát, és az intelligenciára utaló jegyeket. Ez egy elég mindennapos szituáció. Mellesleg toleránsnak lenni nem azt jelenti, hogy elfogadom, hogy kegyetlen vagy, hanem elfogadom, hogy te hiszel Istenben, vagy nem, elfogadom, hogy meleg vagy vagy nem, stb. De amit te mondasz itt, azt nem lehet tolerálni, mert kegyetlenség. Ha te ennyire sem ismered az emberi természetet úgy körvonalaiban, akkor hogy veszed a bátorságod ahhoz, hogy így elítéld a melegeket?
De hogy még a kérdésedre is válaszoljak egészen pontosan (bár hetero vagyok): a melegek ÚGY BOLDOGOK, AHOGY VANNAK! Ha mégsem, az az olyan emberek miatt van, mint te. Tehát max akkor akarnák magukat meggyógyíttatni, ha a környezetük folyamatosan ellehetetlenítené az életét a melegsége miatt. Pont jó példa erre az ismerősöd: a fejemet tenném rá, hogy sose vetette volna alá magát egy ilyen kőkori gondolkodásmódra alapozott bugyuta kezelésnek, ha a szülei úgy szerették volna, ahogy van, és nem az lett volna a legfontosabb szempont, hogy a fiuk vajon evolúciós zsákutca-e vagy sem.
Nem is értem...lehet, hogy betegek, de semmi gondot nem okoznak senkinek a normális melegek, még a társadalomnak se! Még segélyt az államtól sem kapnak, mint más betegek (akik megérdemlik, nem azt mondom, hogy terhek az állam részére, csak próbálok magyarázatot találni arra, miért zavar bárkit is ez a "betegség"), akkor meg nem tök mindegy, hogy genetikailag meg evolúciós szempontból mi velük a baj?? Miért lenne muszáj meggyógyítani őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!