Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szerettek a duci lányokban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szerettek a duci lányokban?

Figyelt kérdés

akik szeretik a duci lányokat azok mit,milyüket látják szebbnek a soványoknál?

duci lány alatt 65-7O kg közöttikre gondolok:)

:-D

aki meg nem szereti,indokolja.

köszönöm a válaszkat előreis.

2011. febr. 20. 09:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

10:22 Szerintem meg nem létezik olyan ember aki számára ne lenne hasznos egy kis sport.Nem azt mondtam,hogy legyen mindenki izomember, csak hogy normális mértékben sportoljon.Egy vékony lány számára is ugyanolyan fontos a sport, mert az is csunya tud lenni, hogy valaki sovány, és nincs rajta semmi izom.pl ez a lány hiába tök vékony, látszik hogy szépen kidolgozott teste van:

[link]

2011. febr. 20. 12:47
 32/36 anonim ***** válasza:

sztem ezen a képen nincs a csajnak kidolgozva a teste!Látni a belső combján,h ott bőr van,és nem formás izom,vagy idom!Csak a hasa miatt gondolnád h ki van dolgozva,pedig szimplán olyan kicsi a testzsírja,hogy látni az izmaid(mert nincs a hasán egy deka háj sem!Ez nem kidolgozott izom...De mindegy.

Én is világéletemben ducis voltam,van mit rajtam fogni,70-75kiló vagyok kb(165cm),és a pasik imádják a mellem,a popsim,a combjaim!Persze van mit alakítanom magamon,mert néha felszökik pár kiló,néha meg magától le megy,de általánosságban nem vékony az alkatom!Kisugárzás kérdése az egész!Persze az arcom se csúnya:D

2011. febr. 20. 12:56
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
12:56 Én akkor is maradok inkább a vékony lányoknál.
2011. febr. 20. 13:33
 34/36 A kérdező kommentje:
elgondolkodtató válaszok,köszönöm.:D
2011. febr. 20. 19:03
 35/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy jól ápolt szép bőrű telt nő az vonzó vagy akár gyönyörű.Én 165 cm magas vagyok és 75-80 kg.2 gyerekem van.portolok rendszeresen és akkor sem leszek 70 kg alatt mert ilyen vagyok.Amúgy meg a teltebb nők később ráncosodnak.
2011. febr. 21. 14:53
 36/36 anonim ***** válasza:
Hát szerintem 65-70 kg már azért túl sok, kivéve ha 180 cm fölött van a lány. Haverjaimat megkérdeztem egyszer erről (mert pasi szemmel azért mégiscsak más:)) azt mondták hogy a vékony, törékeny lányokat szeretik. A legtöbb kiló amit mondott valaki az a max. 60 kg volt.
2011. szept. 3. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!