Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettek a duci lányokban?
akik szeretik a duci lányokat azok mit,milyüket látják szebbnek a soványoknál?
duci lány alatt 65-7O kg közöttikre gondolok:)
:-D
aki meg nem szereti,indokolja.
köszönöm a válaszkat előreis.
Én lányként sem tartom csinosnak és szépnek a vékony, sovány lánytársaimat. Sosem akartam fogyizni, sosem akartam olyan lenni, mint a modellek, vagy a címlaplányok, vagy mint néhány sovány ismerősöm. 170/65 vagyok, 21 éves, és világéletemben ragadtak rám a pasik. Nagyon sokáig nagyon alacsony voltam, gimiben alulról súroltam a 160-at, de a súlyom már meg volt 60 kiló. Abban az időben volt a legtöbb udvarlóm, fiatalabbak is, idősebbek is, korombeliek is. Hogy miért? Valószínű azért, mert a pasik nagy része igenis szereti a domborulatokat, kerek idomokat, nem az a nőies, ha valaki szálkás és lapos, esetleg szúnyogcsípés-melle van, és lapos feneke. Egy nőnek legyen szép kerek, formás melle, feneke és combja. Persze ez genetika, nem tehetünk róla, hogy ki hogyan alakul, de egy vékony lány is tud magából formás nőt csinálni, és egy alapból formás nő is tud magából csontkukacot csinálni sok munkával. Mondjuk ehhez természetesen hozzájárul a kisugárzás is. Feltéve, ha olyan pasikról beszélünk, akik nem csak kefélni akarnak a kiszemelttel. Volt már olyan barátom, akinek előttem csakis iszonyatosan vékony barátnői voltak, de én valamivel mégis annyira megfogtam, hogy belém szeretett.
21/L
"Az erettsegik, a feher bluzok, a boros kolak, a vodka-dzsuzok, a kover lanyok kenyeztettek, sosem lattam naluk szebbet...Vartam...Rad vartam...Hogy almodj rolam...Ahogy en is rolad....."
Bocs, csak eszembe jutott...
168 centi vagyok és 90 kiló.Igencsak duci, kövér, fogalmazhatunk bárhogy.Viszont van egy fajta kisugárzásom és egy fajta "csinipofi",ami miatt vonzom a helyesebbnél helyesebb pasikat. :)Le szeretnék adni 30-35 kilót..már 20-at leadtam. :D Igazából egy pajzsmirigy nem működés miatt híztam meg és ahelyett hogy végig jártam volna a dokikat,szégyeltem magam és nem mentem sehova.Pedig akkor vissza szerezhettem volna pár tabletta segítségével a súlyom.Most pedig sport,sport,sport.. :) Viszont tényleg sok embernek bejövök és ez valamilyen szinten jó,ezért is vettem rá magam nehezen a fogyásra. :)De mivel magamnak szeretnék tetszeni,ezért neki álltam fogyni. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!