Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettek a duci lányokban?
akik szeretik a duci lányokat azok mit,milyüket látják szebbnek a soványoknál?
duci lány alatt 65-7O kg közöttikre gondolok:)
:-D
aki meg nem szereti,indokolja.
köszönöm a válaszkat előreis.
:)köszi a válaszokat
eh nekem ilyn bajom nincs,csak nagyon úz a kíváncsiság mivelhogy sok duci barátnőm van és tapadnak rá a fiúk és szerettem volna tudni mi vonzó a duci lányokban.
űz*
genetikától függ ezigaz.
,,én nem szeretem őket :S mert nálam ha vki kövér az igénytelenséget takar! és mindig izzad! (aki betegség miatt kövér attól bocsánatot kérek, rájuk nem vonatkozik!)"
Azért ne essünk túlzásba.Az ember lehet igényes és ápolt akkor is ha telt.
"Nem lássa? Inkább kezdj el sportolni, ne próbáld bebeszélni magadnak, hogy te igy vagy szép.Ha elégedett lennél magaddal, nem tennél ki ilyen kérdéseket.Aki elégedett magával, annak más a kisugárzása.Nem kell csontinak lenni, de egy kis sport senkinek sem árt meg."Miért ne lenne szép?Valaki sport és fogyókúra mellett is telt mert olyan a testfelépítése.A sportnak meg semmi köze a fogyókúrához.A sport inkább erősít mégjobban.A legtöbb sportoló nem vékony kivéve az olyanok mint Réka és Norbi.
Hasznos volt számodra ez a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!