Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szerettek a duci lányokban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szerettek a duci lányokban?

Figyelt kérdés

akik szeretik a duci lányokat azok mit,milyüket látják szebbnek a soványoknál?

duci lány alatt 65-7O kg közöttikre gondolok:)

:-D

aki meg nem szereti,indokolja.

köszönöm a válaszkat előreis.

2011. febr. 20. 09:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 71 kg és olyan vékony mint egy modell. Én 65 kg vagyok, de nem vagyok kövér, pont jó alkatom van.
2011. febr. 20. 10:11
 12/36 A kérdező kommentje:

:)köszi a válaszokat

eh nekem ilyn bajom nincs,csak nagyon úz a kíváncsiság mivelhogy sok duci barátnőm van és tapadnak rá a fiúk és szerettem volna tudni mi vonzó a duci lányokban.

2011. febr. 20. 10:13
 13/36 A kérdező kommentje:

űz*

genetikától függ ezigaz.

2011. febr. 20. 10:15
 14/36 anonim ***** válasza:
Van, akinek az tetszik, van, akinek pedig más. Szerintem csak ennyiről van szó.
2011. febr. 20. 10:15
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm nem duci mégis van mit fogni rajta igaz csak kevéske de esküszöm olyan jól áll neki és olyan kisugárzása van amit eddig egyik vékony csajomnál sem tapasztaltam. Szóval én nem szeretem ha kilátszanak a bordák.
2011. febr. 20. 10:18
 16/36 anonim ***** válasza:
83%

,,én nem szeretem őket :S mert nálam ha vki kövér az igénytelenséget takar! és mindig izzad! (aki betegség miatt kövér attól bocsánatot kérek, rájuk nem vonatkozik!)"

Azért ne essünk túlzásba.Az ember lehet igényes és ápolt akkor is ha telt.

2011. febr. 20. 10:18
 17/36 anonim ***** válasza:
70% persze most nem azokra gondoltam akin van egy kicsi husi! hanem aki tényleg kövér! én kövér igényes embert még nem láttam (de lehet h van)
2011. febr. 20. 10:20
 18/36 A kérdező kommentje:
10:18 ez aranyos.:D
2011. febr. 20. 10:20
 19/36 A kérdező kommentje:
de én itt nem a kövéreket,hanem a ducikat kérdeztem és kiemeltem...van különbség.
2011. febr. 20. 10:22
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lássa? Inkább kezdj el sportolni, ne próbáld bebeszélni magadnak, hogy te igy vagy szép.Ha elégedett lennél magaddal, nem tennél ki ilyen kérdéseket.Aki elégedett magával, annak más a kisugárzása.Nem kell csontinak lenni, de egy kis sport senkinek sem árt meg."Miért ne lenne szép?Valaki sport és fogyókúra mellett is telt mert olyan a testfelépítése.A sportnak meg semmi köze a fogyókúrához.A sport inkább erősít mégjobban.A legtöbb sportoló nem vékony kivéve az olyanok mint Réka és Norbi.

Hasznos volt számodra ez a

2011. febr. 20. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!