Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (kérdése túl rövid)
"el mondom mit érzek pontosan.: ha vele beszélek és csak egyszer fel akarom hozni ezt a dolgot úgy dobog a szívem, h brutális. xd"
Ez azért van, mert izgulsz, hogy ő mit fog válaszolni neked. Lehet tönkre megy örökre a kapcsolatod, vagy magad sem tudod, hogy ha igent mondana, akkor utána mi lenne. Gondolom.
"Most van egy lány aki járni akar vele és nem is bírja a lányt de én meg nagyon utálom azt a lány pedig nem is ismerem. na ez mi akkor?"
Biztos utálod azt a lányt??
Biztos féltékeny vagy...Azt gondolod, hogy a lányra több időt fog majd tölteni, mint rád, vagy hasonlók. De lehet az bánt, hogy nem te tetszel a lánynak:)
Mindegy, te tudod..
Azért menj sportolni, mert egészséges és túl sok energia van benned.:D
"De lehet az bánt, hogy nem te tetszel a lánynak:) "
hogy tetszene ha nem is ismerem? : D tényleg nem tudom mit kéne tenni... már volt, h annyira mérges volt rám, h több mint 8 hónapig nem beszélt velem. na az milyen már? Xd
egyébként kb 3 órára lakik tőlem. nem vágom a helyzetet. =/
Mondom, menj sportolni:D
Miért volt mérges rád?
azért mert aztmondja, h utánoztam. (: bár erre már annyira nem emlékszem. : D
falat mászok az nem elég? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!