Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (kérdése túl rövid)
Figyelt kérdés
nagyon tetszik nekem valaki aki egy évvel fiatalabb nálam, sűrűn hülyéskedik olyat mint: mucusnak hív. Bár ezt sokan csinálják unalmukban. :D 14 éves vagyok egyébként. de van egy nagyon nagy hátrány... nem tudom, h lehetséges e, h Ő szeressen engem. mivel egy a nemünk. max. úgy merném tőle megkérdezni, h szeret e, h utána ki ugrok a tizedikről. kérem valaki segítsen ezt megoldani.2011. febr. 19. 16:34
2/28 anonim válasza:
Szerintem találkozzunk hárman, ti meg én és segítek neked egy kicsit. Mutatok néhány trükköt, ha nők vagytok..:D
Ha ő nem a nőket szereti, szerintem ne áruld el neki, hogy kell neked. Legyetek csak jó barátnők. Ha azt mondja nekem egy nő, hogy nem akar tőlem semmit, én is megértem.
3/28 A kérdező kommentje:
is, is =/ nagyon nagy zavarodás van bennem.
2011. febr. 19. 16:38
4/28 anonim válasza:
Ha pasi vagy és mucusnak hívnak, akkor meg van esélyed xD
5/28 anonim válasza:
Azért mert szép egy nő, meg nem biztos, hogy leszbi leszel...
A pasiktól undorodsz??
6/28 A kérdező kommentje:
de ha nem árulom el akkor ugyan olyan szarul fogom magamat érezni mint eddig. :(
2011. febr. 19. 16:40
7/28 A kérdező kommentje:
bocsánat helyesbítek. : D fiú vagyok.
2011. febr. 19. 16:41
8/28 anonim válasza:
Mit akarsz elárulni neki??
Miért érzed magad szarul?
9/28 anonim válasza:
Baaszz...
Akkor több esélyed lehet...
Miért vagy te mucus, mondd?
10/28 A kérdező kommentje:
egyébként részben a lányokat is nagyon kedvelem. (: de most valahogy Ő tetszik nekem.
2011. febr. 19. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!