Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszek neki vagy csak a barátom akar lenni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban aki mögé odaültettek...elég sokat viccelődik velem és próbál vicces lenni!egyszer-kétszer amikor szembe jön velem akkor mosolyog is de ezt ritkán...de egéssz jól kijövünk...cask az zavar,hogy a barátnőim fogadtak velem h összejuvünk és az osztály párjának mondanak minket!bár én szeretem jó lenne tudni hogy ő mit gondol rólam!2011. febr. 19. 15:44
2/6 kridax válasza:
szerintem is kérdezd meg tőle mi veszteni valód van
3/6 anonim válasza:
Nyilván tetszel neki. Meg amúgy is mit veszíthetsz? Ha piszkálnak is esetleg az osztálytársaid, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd, majd elfelejtik...
4/6 acel válasza:
nekem padtársam is volt az a csaj akivel tök jól elvoltam, mellette volt párom is, és mégis azt hitték sokan hogy együtt vagyok a csajjal pedig csak beszélgettünk.
Szerintem is kérdezz rá, ha nem mered akkor meg ilyen kétértelmű vicceket kérdéseket tegyél fel, ha veszi a lapot poénkodni fog ha nem akkor ő kérdez vissza.
5/6 A kérdező kommentje:
valaki egyszer ezt mondta:ennyit veszíthetek:ha megkérdezem lehet hogy félénk lesz és nem áll velem szóba vagy járunk(kicsi az esély) és ha nem kérdezem meg lehet h örök barátok leszünk!ezért félek megkérdezni...
2011. febr. 19. 16:00
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm 4.
magpróbálom...
2011. febr. 19. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!