Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megyek 9. -be és még nem volt barátom, de már nagyon szeretnék. A gond csak az hogy olyan embereknek tetszem akik nekem nem. és aki nekem tetszik, nemtudom hogy én tetszek e neki mert néha olyan "jeleket ad". Mit tegyek várjak vagy cselekedjek?
Velem is ez a helyzet:S
Ha gondolod írj privába
16/f
nekem se volt pasim.. 9.be majdnem lett, mert "lejjebb adtam" az igényeimet.. de aztán most már szerencsére nem lett belőle semmi, mert am nagyon nem passzoltunk volna össze :D
Új suli, új emberek, ismerkedj és megtalálod aki neked kell..ja és ne add lejjebb az igényeidet! :D
miért sírnak az emberek 9.ben h nincs pasijuk? igényeket nem lejjebb adni kell, hanem olyan 'kompromisszumokat hozni' amiket magadhoz tudsz igazítani, és beleférnek a keretbe a srácok. szóval nem azt mondom h olyanokkal gyere össze ló nincs , szamár is jó alapon, akivel egyébként szóba se állnál, csak azért hogy legyen valakid, mert az a legrosszabb. csak próbálj reálisan látni, és ne csak a külsőre menj, mert lehet h van egy srác, aki 10/10 pontos, tetszik, össze is jöttök , de egy paraszt, mert a belseje rohad, viszont van egy 10/8 pontos srác, aki szintén tetszik csak kevésbé, összejöttök és a belső értékei ezerszer többé teszik, mint a 10/10est.
remélem érthető voltam:)
18L
Volt már pasim,ok,csóknál több nem történt.
De én már nagyon unom,hogy a 11-12-13 évesek (nem rád gondolok) el lepték a facebookot,heti 4x ha felmegyek,csak az látom h ők írják ki,hogy romokban a szerelmi életem,elb@sztam életem egyetlen lehetőségét. HOVA FAJUL EZ A VILÁG???????
Az ilyeneket nagyon szájba verném,minimum lapáttal :DDD
Én is most megyek 9.-be,igen nekem se jó érzés,hogy nincs "senkim",de szerintem még te is,és én is bőven rá érünk ezzel:)
Nyugi,úgy is lesz valakid,osztálytársak révén is megismerhetsz fiúkat,fel a fejjel fő a kitartás,és ne állj össze olyannal aki nem tetszik,csak épp "gyorsan kell valaki,jó leszel te is":))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!