Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt jóból mondta? Azt mondta a barátom, h ne fogyjak le, mert neki igy tetszek, miatta nem kell megváltoznom.
Hát igen, a pasik már csak ilyen burkoltan tudnak fogalmazni...
nem vagy kövér, jó tested van, ne idegeskedj rajta... tényleg, annyi féle képpen lehet ezt érteni!
Gondolkoztál már rajta, hogy van e olyan válasz, ami megfelene neked?
Inkább a saját önértékelésed rakd rendbe kombinálás helyett.
Lehet ennek még egy másik oka is, velem előfordult egyszer. Összejöttem egy csajjal aki önbizalomhiányos volt az elején aztán elmászkáltunk lettek megint barátai meg a bezárkózottságból adódott pluszsúlyok is mentek le. Aztán egyre jobban lefogyott és féltem hogy elveszítem mert teljesen lefogy és túl jó lesz hozzám, a befektetett idő meg energia gyümölcsét meg más élvezi ki. Aztán végül én szakítottam de ez más kérdés.
Viszont azt nem tudom milyen logika alapján vetted le hogy azért mondja hogy ne fogyj le mert azt akarja hogy lefogyj -.-
Ugyanebben a cipőben jártam! Mikor megismerkedtem a párommal, akkor igencsak volt mit fogni rajtam, de arányosan, tehát inkább teltkarcsúnak voltam mondható, szerencsére nagyon kapós voltam (lettem volna, ha visszaélek vele) a pasiknál. Mikor összejöttünk, azt mondta, hogy így tetszettem meg és szereti, ha van mit fogni egy nőn. Hozzáteszem, az előző kapcsolatomban folyton azt hallgattam a volt vőlegényemtől, hogy fogyjak le. Mellette nem tudtam fogyni, pedig akartam. A mostani párom mellett tudtam, hogy nem kell ezen görcsölnöm, mégis az egy év alatt, mióta együtt vagyunk, 16 kilótól szabadultam meg. Ő a mai napig azt mondja, hogy úgy szeretett meg, túlsúllyal, de azért látom rajta, mikor felveszek egy csinos ruhát, hogy "Ez igen!" :-)
Soha ne más miatt akarj fogyni, mert nem fog menni! Csak akkor tudsz valamit elérni, ha magadért teszed! Azért nem tudod a párod szavait komolyan venni, mert saját magadnak nem tetszel! Ha magaddal rendben lennél, az önbizalmad is több lenne és ezáltal nem sugároznád ki a saját bizonytalanságodat a párod felé! Remélem érthető :-)
szerintem nem vagyok túlsúlyos. meg mindig csinalok vmit, vizsgák után rögtön elkezdtem dolgozni, ahol a napi 10 óra lábon levéstől valószinűleg nem hiztam, emellett táncolok is.. akkor nincs gond, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!