Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Annyi tervem volt még! Mindennek vége?
Teherbe estem.Nem szeretném elvetetni,mivel vallásos vagyok és a családom is.A párom örül a picinek,annak ellenére,hogy nem rég jöttünk össze,2 hónapja.Sem eljegyzés,sem házasság nem volt még,bár (remélem),hogy az elkövetkezendő hónapokban kerül rá sor.
Én is örülök valamilyen szinten a babának,de annyi tervem lett volna még.18 éves vagyok,áprilisban töltöm be a 19-et,tehát még sulizom.Jövőre kapom meg a szakmát és még szerettem volna érettségiért maradni 2 évet,majd letenni a nyelvvizsgát és a jogosítványt szerezni.Egyetem is szóba jöhetett volna.
Gyerek mellett ezek mind nagyon nehezen sikerülnének:(
Egy tanulatlan senkinek érzem magam,pedig az átlagom 4,6 lett most félévkor és próbálom magam még feljebb tornázni az év végére,de kérdés,hogy egyáltalán le tudom majd tenni a szakmát terhesen?!
A barátomnak van érettségije,jó munkahelye,amiből eltudna minket tartani,de én ezt nem szeretném,élősködőnek érezném magam.Van jogosítványa és az idegennyelvet is elég jól beszéli.Elnyomva érzem magam mellette.
A baba fogamzásgátló mellett fogant meg.
18/L
Egy baba mindent megváltoztat, az biztos. De az az élet már elindult benned. Semmi nem lesz olyan, mint előtte. (Akkor sem ha megölnéd, és azzal a tudattal kellene tanulnod!) Igen, kicsit változtatni kell majd a terveken, de NEM VAGY TANULATLAN SENKI. Egy édesanya vagy, ami egy csodálatos dolog (ill. leszel, ha nem ölöd meg a gyereked). A tanulást pedig kis szünet után lehet később folytatni. (4,6-os átlaggal biztos nem lesz gond visszarázódni.) Ha nehezebben is, de mehet később a többi suli, vizsga is. A babavárás és szülés nem a világ végét jelenti.
Reménység szerint a szüleid segítenek majd neked, de a barátoddal viszont mindent át kell beszélned. Azt is, hogy elnyomva érzed magad mellette. De előszőr a jövőt kell tisztázzátok.
Kívánok sok erőt (felülről is). Válaszd az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!