Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít ritkaságnak az olyan fiú aki nem cigizik?
nőknél is ritkaságnak számít. alapvetően megszokás kérdése. ha belegondolsz eléggé buta szokás. régen én is dohányoztam, de lassan egy éve leszoktam, kimondottan örülök neki. most már zavar a füst és a cigis emberek szaga is, nem tudom el tudnám-e viselni ha cigizne a barátnőm?!
23f
Mert a sok idióta azt hiszi, hogy menő, pedig a nikotin olyan súlyos függőséget okoz, mint a heroin vagy más kemény drog. A legagresszívebb betegeket nikotinnal nyugtatják a diliházakban.
Én kipróbáltam - életemben elszívtam kb. egy csomagnyi cigit - de nagyon nem jött be. Egészségtelen és nagyon drága. Ismeretségi körömben mindenki cigizik és már hülyéztek le azért, mert én nem szívom azt a szart.
Sok visszamaradott gyökér pedig ezzel próbál nagyfiúnak/lánynak látszani, aztán majd pár év(tized) múlva szenvednek, hogy ők betegek lettek, de még akkor sem fogják letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!