Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betszy kérdése:
Létezik olyan pasi 14 és 20 év között, aki nem cigizik, rendes, romantius, igényes önmagához, van stilusa és megvannak a céljai?
Figyelt kérdés
Remélem igen,szükségem van rá.Csak is rá.Nekem más nem kell csak ő ,kérlek írj ha te vagy.
Én egy 14 lány vagyok,én is ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezem,és romániában élek.
2011. márc. 5. 21:58
1/17 anonim válasza:
Itt vagyok csak 25 vagyok!
A cigiről leszoktam,romantikázni is szeretek,normális munkahelyem van,
De Te túl fiatal lennél hozzám:)
2/17 anonim válasza:
Én ilyen vok, de para h romániában vagy...18f
3/17 anonim válasza:
Hófehér a hátsód színe???
XD
Fontos ha romániából akarsz ismerkedni!!! :)
4/17 anonim válasza:
Nagyjából stimmel, csak már túl vagyok a 20-on. Igen fiatalabb korosztályban valóban kevés ilyen van.
5/17 anonim válasza:
Kevés az ilyen, de sztem ez egyáltalán nem baj a fiatalság arra való, hogy kiélvezzük, persze egy megfelelő szinten és hogy az élet rovására nem menjen. Inkább érjenek későn a skacok, mert ha már felnőttek baszhatják a gyermekkort. Az vissza a büdös életben nem jön.
6/17 anonim válasza:
én ezeknek mind megfelelek 16 vok
csak hát messze laksz pest megyétől :(
7/17 anonim válasza:
én úgyérzem pont ilyen vagyok, csak nekemmár tetszik valaki, meg messze vagy :) 15f
9/17 anonim válasza:
hmm... hát az összes kritériumnak megfelelek. Csak foglalt vagyok :)
18/f
10/17 A kérdező kommentje:
Mi az hogy róbert gida,őt nem akarom,ne értesetek férre de a robik,azok nagyon radaron vannak nálam és már elegem van belőlük mind egyformák,legalábbis akiket ismerek,egyiknek a beceneve pont gida,hosszu történet....nem fontos....Jo tudni hogy vagytok,számítottam rá hogy messze lesztek,de nem bánom,4 év mulva ugy is Pestre akarok költözni...de azért ha van kedve valakinek ram irhat:betszy@yahoo.com,örülnék neki,ha lenne legalább egy beszélőtársam,még akkor is ha távol van.
2011. márc. 6. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!