Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent hogy egy pasi igényes? Miket kell tenni ezért? Kort és nemet is
az első válaszolót kiegésziteném azzal hogy az igényes férfinak vannak életcéljai, tudja, hogy hová tart, és a képességeinek tudatában nem elégszik meg akármivel. Van munkája vagy tanul, esetleg gőzerővel állástkeres, de nem büdös neki az ilyen jellegű erőfeszités. Az igényes férfi nem áll össze akármilyen nővel; különösen az olyanokkal nem akik kettőig se tudnak számolni, és több f@szt fogtak már mint kilincset
20N
Az igényes férfi és a vakon törtető barom az két külön dolog.
És az igényes férfi igenis meghágja a sok kis r.ibancot! (ha teheti)
az mióta vakon törtetés, hogy valakinek van munkája, és nem segélyekből vagy a szülei pénzéből tartatja fen magát? Én erre gondoltam, bár lehet, nem jött át egyeseknek. Az meg, ha a férfi összefekszik valami sokakáltal kipróbált erősen nemibeteg gyanús ribivel hát izlés dolga...
Bár szerintem te csak magadra ismertél mint szerintem igénytelen férfira. De úgyis az volt a kérdés, hogy mi nőt kit tartunk igénytelennek. Azt senki se kérte, hogy te mentegetőzz.
Nem kell a négermosdatás!
Az "igényes" nektek manapság kb annyit tesz hogy miller piperkőc
nem, nem annyit tesz. annak szerintem természetes dolognak kellene lennie, h minden nap fürdik, szokott hajatmosni, időnként levágja a körmét, borotválkozik. sajnos sokaknál nem az.
még azzal kiegésziteném az előzőeket, hogy én személy szerint imádom ha a pasinak valami nagyon jó illatú dezodora van. ilyen pl a csokis axe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!