Baj ha egy pasi nagyon igényes és hajpakolást csinál magának, hogy egészséges és szép haja legyen?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 14:26
1/12 anonim válasza:
Nem baj, csak ne lássam, mert meghalok a röhögéstől és akkor ülhet gyilkosságért.
2/12 anonim válasza:
Sztem nem baj.Inkább legyen ápolt mint hanyag.Én amúgy is/lány vagyok^^/ allergiás vagyok ha valakinek ápolatlan a haja.Igényes vagyok a hajamra és egy pasitól is elvárom ezt.
3/12 anonim válasza:
abszolut nem baj, szerintem tök jo, ha valaki ilyen igenyes, de en sem szeretnem, ha latnam a paromat, ahogy hajpakolasban maszkal :)
23 l
4/12 anonim válasza:
Imádom a piperkőc fiúkat!Egyáltalán nem gáz!
5/12 anonim válasza:
Szerintem se gáz!Sokkal jobb hogy ápolod magad,tök jó,én is elvárom a pasimtól,hogy mindig legyen ápolt,és ebbe minden bele tartozik.Engem még az se zavar,ha hajpakolással a fején mászkál:)Csak arra figyelj,hogy ne vidd túlzásba.
6/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj, sőt nem ártana, ha mások is jobban odafigyelnének magukra és igényesebbek lennének.
Amúgy ne haragudj, hogy kérdezem de milyen hajpakolást csinálsz? :D Miből állítod össze?
7/12 anonim válasza:
Sztem nagyon gáz! Jó az ápoltság addig oké, h megfürdik, h ne legyen büdős, de azér hajpakolás?? Még én se használok ilyeneket lány létemre.
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Gáz, a zsírtól tocsogó haj, a száraz, seprű haj, igénytelenség, etc. Semmi baj nincs azzal, hogy neked van igényed magadra. Az élet sajnos nem osztott mindenkinek tökéletes hajszerkezetet, úgyhogy inkább ápold, minthogy csúnya legyen.
10/12 anonim válasza:
Nem gáz, sőt jó ha valaki ad magára, de ne lássam hogy mászkál hajpakolással!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!