Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy utálom hogy más vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy utálom hogy más vagyok! Mittegyek? (lent

Figyelt kérdés

13 éves vagyok de teljesen más mint a vele egykorúak...

Kiskorom óta felnőttek között nőttem fel a legjobb barátom is 26 éves meg ilyen 30 évesek...

Kivéve a barátomat akivel 1 éve vagyok együtt ő 18.

Az osztályba úgy érzem magam mint az óvodába...

Mikor megkérdezem az idősebbeket hogy miért jó velem lennii meg beszélgetni azt mondják azért mert komolyan ellehet velem beszélgetni stb...

De soka nelítélnek ezmiatt.Főleg azért mert nem vagyok szűz.Cigizek..ne legyen félreértés nem azért mert nagy akarok lenni hane mmert ilyen vagyok...

Mitévő legyek???

2011. febr. 5. 00:45
 71/91 anonim ***** válasza:
14%
helyesírónak pedig üzenem..1800-as évekig nem volt olyan hogy helyesírás szabályai..az akoriakba mégis több nemesség és tartás szorult mint a mostani műarisztokratákba, akik azt hiszik, csak mert le tudják írni a lyukaszoknit helyesen, már modoros iskolázott értelmiséginek számítanak, és oszthatják az észt...röhelyes
2011. febr. 5. 18:11
 72/91 anonim ***** válasza:
0%
ui.: az arisztokratába bele fogtok kötni..szóval javítom: művelt réteg :P
2011. febr. 5. 18:13
 73/91 anonim ***** válasza:
100%

Az 1800-as években még nem volt számítógép, internet, gyakorkikérdések.hu.

Sőt, nem volt kötelező iskolába járás sem, és nem tanították heti 5 órában a magyar nyelvtant/irodalmat.

Sőt, akkoriban vagyont-vagyonnal házasítottak, nem sok joga volt a fiatalnak, hogy beleszóljon.

Az akkori parasztság, cselédség még ismerhette a szerelmet, de ők sem ennyi idősen kezdték a "felnőtté" válást.

2011. febr. 5. 18:23
 74/91 anonim ***** válasza:

67%-os. Ne az arisztokráciával gyere, mert 21 évesen hemzseg a helyesírási hibától mindhárom válaszod. Például mondatot nagybetűvel kezdünk. Ez csak 1 példa a sok közül.

Te még 16 éves korodig voltál tanköteles, most 18 év a korhatár. Ennyi idő alatt bőven meg lehet tanulni helyesen írni, ami az átlagműveltségbe tartozik. Nem pénzkérdés a magyar beszéd, és nem újgazdag sznob az, aki értelmesen tud mondatokat alkotni, és tisztában van alapvető dolgokkal.

Mivel írod, hogy ugyanilyen voltál 13 évesen, és most viselkedsz ovis módjára, hát magadra vethetsz. Az, hogy valaki koraérett, komolyabb gondolkodású a korosztályánál, nem jelenti azt, hogy az életkora megnő, és már felnőttként kell viselkednie.

Gondolom, a környezeted most éppúgy megmosolyog, mint tette 13 éves korodban.

2011. febr. 5. 18:34
 75/91 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a "helyesen író" :D

"Engem is lekislányoztak 13 évesen"

Mivel egy 13 éves nőnemű gyermek (meg a 14, meg a 15, de még a 16 éves is), az KISLÁNY, így akkor is KISLÁNY lesz, ha azt HISZI magáról, hogy "érettebb"... De ez sajnálatos módon lehetetlen, ugyanis élettapasztalata szinte nulla.

Emlékszem én, milyen voltam még 13 évesen, de a mai taknyosok...? Én még ott tartottam, hogy "Jaj, de utálom a kémiát" meg "Süt a nap, hagyjuk a francba a matekot, majd megírom holnap, menjünk ki játszani".

A mai 13-14-15 évesek azok, akik azt hiszik, érettebbek a többinél, és - mint már említettem - manapság az ÖSSZES ezt hiszi, így az elmélet már meg is bukott.

"1800-as évekig nem volt olyan, hogy helyesírás szabályai."

Itt és most senkit nem érdekel, mi volt 200 évvel ezelőtt! Akkor tartozna ez ide, ha a kérdező már élt volna akkor, de mivel csak 13 éves, így az én csekély matektudásommal utánaszámolva sem létezhetett még XIX. században. És gondolom, Te sem, úgyhogy kommented értelmét vesztette...

Azt sem értem, hogy az arisztokrácia hogy jön ide... Kit érdekel? Ha esetleg engem nézel műarisztokratának, aki osztja az észt, akkor el kell, hogy keserítselek... Ha már itt tartunk, akkor inkább nevezem magam egy kapás parasztnak, aki könyvet is vesz néha a kezébe. Így némi műveltség meg józan "paraszti" ész is szorult belém.

"Nem pénzkérdés a magyar beszéd, és nem újgazdag sznob az, aki értelmesen tud mondatokat alkotni, és tisztában van alapvető dolgokkal. "

Ez így van!

Úgyhogy, kedves 67%-os, csak ismételni tudom magam: Kommented értelmét vesztette, de már akkor mikor leírtad... Nem értem, nem tűnik fel, hogy hülyeségeket írsz?

Még valami!

A 82%-os azt írta, hogy Te még 16 éves korodig voltál tankötelezett, most már 18 év a korhatár.

16 éves korodig is meg tudtál volna tanulni helyesen írni! Az, hogy nem tanultál meg, az már a Te bajod...

De nem kell egyből "műarisztokratának" nevezni azt, aki képes józan eszét összeszedve, akár többszörösen összetett mondatokat alkotni, úgy, hogy annak van mondanivalója, de mivel a legtöbb hozzád hasonló ember erre nem képes, én csak röhögök a markomban, mikor elképzelem, milyen képpel olvasod ezt, és próbálod előkeresni a mondat elejét, mert már arra sem emlékszel, hogy ezzel a csöppnyi szösszenettel tulajdonképpen mit is kezdtem el kifejteni...

Megint csak szólottam...

2011. febr. 5. 19:19
 76/91 anonim ***** válasza:
88%
Egyetemre is járhatsz a te korodban, akkor is kislány maradsz.
2011. febr. 5. 20:26
 77/91 anonim ***** válasza:
82%

"lenemerd"

"elsetudod"

Tudod, mi jön le ebből? Hogy tipikusan azok közé az ÁTLAG ostoba, elhanyagolt tinik közé tartozol, akik képtelenek normálisan írni, kifejezni magukat? Te mint érett? Elárulom, ennyi idősen mindenki nagynak, okosnak és főleg meg nem értettnek képzeli magát.

13 évesen cigizel és aktív nemi életet élsz? Úgy vágnálak nyakon a szüleid helyében, hogy a fal adná a másikat. Fosd fel, hogy átlagtini vagy, ráadásul a szarul nevelt, degenerált fajtából bár erről inkább a kedves szüleid tehetnek, akiket most nagyon imádsz, hogy milyen jófejek, de valójában arról van szó, hogy magasról szarnak rád. Sajnállak, de komolyan. Mindenesetre remélem, hogy normális felnőtt válik majd belőled, amit erősen kétlek, de hátha...

2011. febr. 10. 00:31
 78/91 anonim ***** válasza:

Fosd

*fogd

2011. febr. 10. 00:32
 79/91 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-05 18:23

16 évesen házasították a kislányokat valami gazdag úrhoz aki a nászéjszakán megerőszakolta őket...egy év múlva jött a baba..

akkor most kik is kezdik korán?

2011. febr. 11. 23:19
 80/91 anonim ***** válasza:

válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-05 18:34

az arisztokráciával nem magam miatt jöttem..én nem tudok helyesen írni mert a matek jobban érdekelt mint nyelvtan, ahol olyanra oktattak ami szerintem felesleges...tudósok kimutatták ha a szó kezdő és végző betűje megmarad a helyén s a szó belselyében lévő betűket felcserélik a szoveg olvasható marad...ezek után a nyelvtan csak felesleges plusz amivel a valódi tudományoktól vonják el az időt..

az arisztokratákat miattatok hoztam fel..jó tudtok helyesen írni...wow..és akkor mivan?..atól még lehet ugyan úgy sz*rt sem tudtok az életről mint egy 13 éves..

amúgy igen megmosolyog..mer én így akarom, mert már nem fogok gürizni azért hogy komolyan vegyenek..az ő bajuk, ha igazam volt és nem hallgattak rám..pl..(csak mert ilyen pl sokszor van..de nem nekem lesz rosz ettől..)

csak ezel azt akartam mondani hogy akor azért mosolyogtak, mert beszűkültek voltak...most meg az én hibámból..enyi

2011. febr. 11. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!