Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy utálom hogy más vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy utálom hogy más vagyok! Mittegyek? (lent

Figyelt kérdés

13 éves vagyok de teljesen más mint a vele egykorúak...

Kiskorom óta felnőttek között nőttem fel a legjobb barátom is 26 éves meg ilyen 30 évesek...

Kivéve a barátomat akivel 1 éve vagyok együtt ő 18.

Az osztályba úgy érzem magam mint az óvodába...

Mikor megkérdezem az idősebbeket hogy miért jó velem lennii meg beszélgetni azt mondják azért mert komolyan ellehet velem beszélgetni stb...

De soka nelítélnek ezmiatt.Főleg azért mert nem vagyok szűz.Cigizek..ne legyen félreértés nem azért mert nagy akarok lenni hane mmert ilyen vagyok...

Mitévő legyek???

2011. febr. 5. 00:45
 51/91 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként a törvény szerint nincs olyan, hogy pedofília. Olyan van, hogy megrontás, amikor egy 14. életévét betöltött személy egy 14 alattival közösül.

A pedofília egy pszichiátriai betegség, amikor is egy felnőtt korú, kifejlett ember egy nemileg teljesen fejletlen (és ez azért a 13-14 évesekre nem igazán jellemző) egyénekhez vonzódik, általában rá nem partnerként, hanem mintegy eszközként tekintve.

Off vége.

2011. febr. 5. 02:41
 52/91 anonim ***** válasza:
100%

Igen, próbáltam lényegre törően fogalmazni, kertelés nélkül.....de úgyis csak úgy fogja az egészet elkönyvelni, h nem ért engem senki, mert más vagyok, szemetek vagytok, hála Istennek a barátaim megértenek engem.

Igazából nem is ő tehet róla, hanem azok, akik mindezt végignézik, és asszisztálnak hozzá.

........elég szomorú, h van ilyen......kihasználják, félrevezetik, a gyermek meg majd csak később kell majd, h viselje a következményeit...

2011. febr. 5. 02:43
 53/91 A kérdező kommentje:

köszönöm a normális kultúrált válaszokat :)

Ha annyira kislánynak találtok stb meg hülye hisztis pi*nak

akkro nem álnátok le velem vitázni ilyenekkel nem is fogok :)

nahh elmentem aludni :)

Puszi joéjt

2011. febr. 5. 02:44
 54/91 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem állsz le vitázni, mert beláttad, hogy elbuktál.
2011. febr. 5. 02:47
 55/91 A kérdező kommentje:

nem...

Azért mert nincs értelme olyanokkal akik nem gondolják át a másik helyzetet csak azt hajtogatják amit ők elgondoltak :)

és egyáltalán nics értelme hisz mindig ugyanazt fogom olvasni :)

Tudod a normális válaszokon elgondolkodtam...

A cigiről leszokok,és az előző kérdezőnek igen a barátaim is barátainak gondolnak...sokmindenből látszik/tapasztaltam

és mivanakkor ha a barátom 18 éves én meg 13?

Nemérdekel h megrontás vagy mi a szösz...

nem erre kértem válaszokat...

A szerelem nem ismer akadályt/kort :)

2011. febr. 5. 02:52
 56/91 anonim ***** válasza:
88%
De a Büntető Törvénykönyv sajnos igen...
2011. febr. 5. 03:04
 57/91 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha ezekkel nem vagy tisztába ,akkor milyen érett vagy te ?már ne is haragudjál ,de ez a max ami kitudsz hozni a csökönyös agyadból ??
2011. febr. 5. 03:29
 58/91 Pinocchio ***** válasza:
100%

[link]

ezt ajánlom a figyelmedbe,legfőképp a 3. pontot.

2011. febr. 5. 03:47
 59/91 anonim ***** válasza:
59%

Neked lesz cink majd, ha 25évesen abba kell hagynod a bulizást, mert 10évvel idősebbnek fogsz majd kinézni ESETLEG.

Kiéled magad aztán mint száraz fatörzset ellehet tenni a kamrába. A cigivel is csak magad teszed tönkre. Ilyen hozzá állással 30 évesen nyugdíjazni fognak:D ha lesz akkor még nyugdíj. am Nem volt gyerekszobád?

2011. febr. 5. 09:07
 60/91 anonim ***** válasza:
80%

Tehát a 4. oldalig olvastam a kommenteket...

1.: Nem érdekli a törvényt, hogy Téged az érzelmeid irányítanak, a pasid csukják le, ha épp olyan vagy...Fiatalkorú sem vagy, még a törvény szerint is GYEREK!

2.: Mindenki kipróbálja a cigit, el sem ítélem azokat akik dohányoznak, én is azt teszem, csak annyi különbséggel, hogy 12 évesen eszembe nem jutott és 12 évesen én speciel barbiztam(én lennék a deviáns?)(17-18 évesen kezdtem dohányozni)

3.: Ha olyan nagyra tartanak a felnőtt barátaid, akkor feltételezem sok időt töltötök együtt... HOL??? Moziba mesét néztek nyilván, meg családi vígjátékot. Otthon anyukád pizsipartit rendez Nektek?! Esetleg valaki bepakol a táskájába és annak reményében, hogy nem nézetik át vele belop egy szórakozóhelyre?! Basszus, hát felnőtt felügyelet nélkül jóformán egy plázába se mehetsz be!

21/l

(ja és még annyit hogy 21 évesen sem tartom magam felnőttnek, pedig nem vagyok épp félkegyelmű)

2011. febr. 5. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!