Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy utálom hogy más vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy utálom hogy más vagyok! Mittegyek? (lent

Figyelt kérdés

13 éves vagyok de teljesen más mint a vele egykorúak...

Kiskorom óta felnőttek között nőttem fel a legjobb barátom is 26 éves meg ilyen 30 évesek...

Kivéve a barátomat akivel 1 éve vagyok együtt ő 18.

Az osztályba úgy érzem magam mint az óvodába...

Mikor megkérdezem az idősebbeket hogy miért jó velem lennii meg beszélgetni azt mondják azért mert komolyan ellehet velem beszélgetni stb...

De soka nelítélnek ezmiatt.Főleg azért mert nem vagyok szűz.Cigizek..ne legyen félreértés nem azért mert nagy akarok lenni hane mmert ilyen vagyok...

Mitévő legyek???

2011. febr. 5. 00:45
 41/91 anonim ***** válasza:
100%

Mint az már előttem sokan leírták GYEREK vagy még.... Minden nyáron ilyen gyerekekkel foglalkozok bár nekik több az IQ juk ezek szerint mint neked már bocs a megfogalmazásért....

23 vagyok és nekem is vannak 14-15-16 éves barátaim ismerőseim de ettől ők nem lesznek felnőttek a szememben hanem a koruknál értelmesebbek....

Nah ez rólad cseppetsem mondható el... 13 évesen szexel bagózol és felnőtt emberek nyakán lógsz ?????

Ez neked normális ez neked érett viselkedés ??

Az olyan szülőket akik ezt megengedik és még támogatják is el kéne zárni... Minek az ilyennek gyerek....

Csak, hogy felvilágosítsalak NEM ez NEM normális szülői viselkedés...

Én nem tudom, hogy ez a világ hova fajul de ez már lassan tényleg a legalja....

2011. febr. 5. 02:01
 42/91 anonim ***** válasza:
86%

Hallod megértem ,hogy fejlődnek egyre a gyerekek ,de ez már túlzás ,ennyire okos ,fejlődött embereket

Ha igy fejlődünk akkor még a méhben a baba fogja számigálni mennyi 5-nek a megközelítő értéke gyök alatt

Borsó ,nyugi ráérek holnap is :D

2011. febr. 5. 02:04
 43/91 anonim ***** válasza:
92%

Naná, hogy hivatalosan is pedo. Kiemelném:

"Három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Úgyhogy így kefélj az intelligenciában rendkívül hozzád illő barátoddal.

A reakcióid is hatalmas szürkeállomány birtoklására utalnak. Egyértelműen. Felteszed a kérdést. És a kommentjeid ilyenek, és ezekhez hasonlóak: "Nem vagyok rád kíváncsi", "Ha nem tetszik, nem kell válaszolni"

Jó, hogy nem küldesz el mindenkit a jó k_rva anyjába.

2011. febr. 5. 02:13
 44/91 anonim ***** válasza:
98%

Mindegy, nem olvastam vissza, látom már ki lett tárgyalva a pedofília téma........és látom képben is vagy nagyon, szuper a definíciód, engem is földobott LOL

Azt nem tudom kihagyni, h leírjam még, h hiába nem teszik blabla, meg gondolod magad "érettebbnek"

....a válaszaid abszolút nem ezt sugallják, sőt, tipikus hisztis 12-13 éves stílus, ha nem írtad vna le, akkor is tudnám, h annyi vagy.

A 30 éves barátaid meg egytől egyig sz@rok, mert 3ö évesen tudhatná vki, h nem teljesen degenerált, h a te életstílusoddal vmi nem stimmel......ehelyett ott elcigizgetnek veled, én is dohányzom, de ha a társaságomban rágyújtana egy 13 éves kivenném a kezéből, mert bizony jelenleg még fiatal hozzá.

A barátod is egy nulla, mert egyrészt vagy tényleg egy pedofil kretén a szó szoros értelmében, vagy annyira balf@sz, h korabelieknél esélye sincsen.

A kedves szüleid pedig, azok sem legjobbak, hiszen ha normálisan végezték/végeznék a dolgukat, akkor a 13 éves lányuk nem járna 18 éves fiúval, szűz lenne még, és nem dohányozna.......gondolom tudnak is minderről, de semmi gondjuk vele, nem?! Ennyire prímák a szüleid is.

Nem fejlettebb vagy, hanem inkább elhanyagolt, félrenevelt, és főként ROSSZ társaságban/környezetben.

2011. febr. 5. 02:18
 45/91 anonim ***** válasza:
100%

Hát lényegében megismételtél bennünket ,de lehet egyszerübben fogalmaztál ,igy az okos agya is feltudja fogni ,ami igysem valúszínü

Szerintem ezek után nincsen kedve társalogni velünk ...

De azért még júna ktartja magát ...

2011. febr. 5. 02:23
 46/91 anonim ***** válasza:
63%

Arra, hogy 13 évesen már nem szűz, inkább nem mondok semmit... A cigizést se tartom jónak, de nem foglak itt piszkálni miatta.

Amúgy viszont a többi része, hogy az idősebbekkel jössz ki jól, miért lenne gond? Érettebb, felnőttesebb vagy. A legjobb barátoddal jól megvagy? Neki is te vagy a legjobb? Akkor mi itt a baj? ;-) A sulit átvészeled, a sok kis h*lyére tojsz nagy ívben. :-)

(Bár azért attól félek, hogy nehogy majd 30 évesen kezdjenek el hiányozni a gyereks dolgok...)

2011. febr. 5. 02:25
 47/91 anonim ***** válasza:
100%
Ejnye. Írta a kérdése mellett, hogy vele komolyan el lehet beszélgetni. Mi vagyunk éretlenek hozzá.
2011. febr. 5. 02:25
 48/91 anonim ***** válasza:
100%

02:25 ez nem nagyon vicces ,szomorú bele

Még annyit hozzá tennék ,és egyben utoljára azthiszem ,hogy belőled lesz majd a nagy Prosti ,esetleg pedo ?

A kamasz kis felvágásod beteges ,és te is az vagy ,azt hiszed jobb vagy nhéány korodbeli kölyöknél ?Nagyon tévedsz kislány ,akár hiszed ,akár nem ,ez nagyon gyerekes megnyílvánulás ,és szerintem a későbbiekben menj el orvoshoz , majd megnézi lyukas -e a fejed ,és hogy több tudományban kéne -e részesíteni ,vagy te jól vagy igy is ...

Kellemes életet ,remélem meglesz ,és nem fogod vágni idaoda .

2011. febr. 5. 02:31
 49/91 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tévedtem ,a kamasz jelei sincsenek még ...
2011. febr. 5. 02:33
 50/91 anonim ***** válasza:
"Mitévő legyek???" Próbálj meg egyetek lenni. Ami most vagy, az nagyon gáz!
2011. febr. 5. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!