Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy utálom hogy más vagyok! Mittegyek? (lent
13 éves vagyok de teljesen más mint a vele egykorúak...
Kiskorom óta felnőttek között nőttem fel a legjobb barátom is 26 éves meg ilyen 30 évesek...
Kivéve a barátomat akivel 1 éve vagyok együtt ő 18.
Az osztályba úgy érzem magam mint az óvodába...
Mikor megkérdezem az idősebbeket hogy miért jó velem lennii meg beszélgetni azt mondják azért mert komolyan ellehet velem beszélgetni stb...
De soka nelítélnek ezmiatt.Főleg azért mert nem vagyok szűz.Cigizek..ne legyen félreértés nem azért mert nagy akarok lenni hane mmert ilyen vagyok...
Mitévő legyek???
utsó ez nagyon király volt, csak nem hiszem hogy érteni fogja, akarom mondani felfogni nem fogja :DD
és a 38éves anyukával is totál egyetértek. szegény kislány:(
Utólag olvastam vissza, ezen speciel összehugyoztam magam a nevetéstől:
"Amúgy az a pedofil akik között minimum 10 év korkülömbség van,és a nő nem kivánja a kapcsolatot...
ELőször olvass ne hallásból itélj!"
A magyar jogrend szerint
* Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, bűntettet követ el, ami 1-5 év szabadságvesztéssel büntetendő. Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennégy év alatti személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
* Amennyiben az elkövető a gyermek hozzátartozója, nevelője, gondozója, a büntetés 2-8 évig terjedő szabadságvesztés.
* A törvény nem tesz különbséget az elkövető és a sértettek neme kapcsán, azaz a sértett az elkövetővel azonos vagy tőle különböző nemű gyermek is lehet. Tehát nem csak ellenkező neműek esetében állapítható meg a bűncselekmény megtörténte.
* Fontos tudni, hogy a törvény a 12. életévét be nem töltött személyt védekezésre képtelennek tekinti. Ez azt jelenti, hogy a beleegyezésével történő közösülés vagy fajtalankodás nemi erkölcs elleni erőszakos bűncselekménynek minősül és szigorúbban büntetendő.
* A közösülés büntetőjogi értelemben már a nemi szervek közösülési célzattal történő külső érintésével befejezetté válik. Nem feltétele tehát a férfi nemi szervnek a nő hüvelyébe történő behatolása, illetve az ejakuláció bekövetkezte.
* Nem védekezhet azzal az elkövető, hogy a sértett "akarta" az aktust.
* A fajtalanság fogalma alatt a büntetőjog ezen bűncselekmény vonatkozásában a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértő cselekményt ért, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál.
* Ha az elkövető a 18. életévét betöltötte a magatartás tanúsításakor, akkor mind közösülés, mind fajtalanság esetén megrontásért felel.
* A 18. életévét be nem töltött elkövető esetén csak a közösülés, valamint a mással történő közösülésre, illetve fajtalanságra való (eredményes) rábírás büntetendő.
A lengyelek ennél sokkal kevésbé toleránsak a pedofilokkal: egy , a hétvégénelfogadott törvény szerint kasztrálják őket! (Talán nem véletlen, hogy a törvény elfogadása Polanski elfogatásának idejére esik)
Tehát, ha nem akarod, hogy pedofíliával vádljanak, sose létesítss szexuális kapcsolatot 14 év alatti személlyel!
Kérlekszépen alássan, ez 1 perc volt a gugliban, a csodaszép Ctrl C + Ctrl V billentyűkombinációval osztottam meg veled.
Akartam javallani neki, hogy menjen be holnap a pasijával az első rendőrségre, aztán kérdezzék meg ott, hogy mi is az a pedofília.
a csiga :)
Még kiegészíteném annyival, hogy ne követelj tiszteletet a válaszolóktól, tőlem meg főleg ne, mert csak azoknak adom meg, akik:
- szintén megadják
- idősebbek nálam
- félek tőlük.
Sajnálatos módon te egyik kategóriában sem foglalsz helyet.
Remélem kislány ,hogy ennyi negatív válasszal elkeskenyedsz ahogyan szokták ,és elgondolkozol ,hogy te hogyan lépsz erre ,ha csak méssza fejed után ,könnyen oly bakiba esel ,amit nehéz lesz elfelejteni ,és ennek minden oka az ,hogy nagnyak érzed magad ,nemtudom milyen einstein fejed van ,tehát nem tudhatom mit lépsz ,de remélem meggondolod máskor az ilyen dolgokat ,ha már olyan érett és bölcs vagy ,mert tudhatnád mindennek a következményét .
Amúgymeg jobblesz lelankadnod ,hiába ágsz fel ,ezzel elérted ,hogy ne átlagosnak tekintsenek majd rád ,hanem azon alul ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!