Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy utálom hogy más vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy utálom hogy más vagyok! Mittegyek? (lent

Figyelt kérdés

13 éves vagyok de teljesen más mint a vele egykorúak...

Kiskorom óta felnőttek között nőttem fel a legjobb barátom is 26 éves meg ilyen 30 évesek...

Kivéve a barátomat akivel 1 éve vagyok együtt ő 18.

Az osztályba úgy érzem magam mint az óvodába...

Mikor megkérdezem az idősebbeket hogy miért jó velem lennii meg beszélgetni azt mondják azért mert komolyan ellehet velem beszélgetni stb...

De soka nelítélnek ezmiatt.Főleg azért mert nem vagyok szűz.Cigizek..ne legyen félreértés nem azért mert nagy akarok lenni hane mmert ilyen vagyok...

Mitévő legyek???

2011. febr. 5. 00:45
 21/91 A kérdező kommentje:

ez aztán rohadtul a kérdésemre válaszolt...

(bocs csk a normálatlan tiszteletlenek kikészitenek....

2011. febr. 5. 01:23
 22/91 Mister E ***** válasza:
100%
14 éven alul..nem lehet szexuális életet élni...senkinek sem..ha a barátod 15 vagy 14 akkor SEM és az már pedofíliának minősül!!!
2011. febr. 5. 01:24
 23/91 A kérdező kommentje:
engem ne ma korom irányit bár néha annak is nagy a szerepe) hanem az érzéseim
2011. febr. 5. 01:25
 24/91 anonim ***** válasza:
100%

Nemazért

De ha dicsekedni jöttél ,mehetsz

Amugy meg ,látszik mily moderált vagy ,látszik ,hogy csak 13 vagy ,látszik ,hogy csak tapasztalatlan kislány vagy ,látszik ,hogy nemtörődöm vagy ,látszik ,hogy szüleid elhanyagolnak ,és nem tudják mia jó 1 kislánynak

És nem mondtam semmi rosszta rúluk ,csak az igazat ,ezen nem kell megsértődni ,elkéne gondolkdni

2011. febr. 5. 01:27
 25/91 A kérdező kommentje:

látszik h te még nem éreztél igy...

És azt h szüleid mégegyszer lenemerd irni..:

Te elsetudod képzelni h ők mennyit megnem tesznek értem...főleg anyám!

És azthiszem már leirtam h a véleményedre nem vagyok kiváncsi....

2011. febr. 5. 01:29
 26/91 anonim ***** válasza:
100%

Én 38 éves anyuka vagyok.A fiam 18 éves..Szóval van némi fogalmam a szülői feladatokról.

Nem akarlak elkeseríteni,de attól,hogy így kiakadsz,és ilyen hangnemben beszélsz már mutatja,hogy még nagyon gyerek vagy.

Azt,hogy cigizel,nem tesz felnőtté,sőt.A legtöbb normális felnőtt még ha bagózik is,tudja,hogy egy nagy hülyeséget csinál..Azt,hogy a szüleid engedik,hogy 12-13 évesen nemi élete éj,hogy cigiz,hogy felnőtt hozzád képes koros emberekkel barátkozz az nem jó szülői nevelés.A szüleid vagy nem foglalkoznak veled,vagy hatalmas tévedésben vannak a gyerekneveléssel kapcsolatban..Akárhogy nézzük nálad valamit nagyon elrontottak.

Mint írtam a fiam 18 éves.Én is beszélgetek 16-18 éves lányokkal-fiúkkal,mert vannak akik tényleg normálisak,és felnőttesen tudnak gondolkodni,DE MÉG NEM FELNŐTTEK! és ez nem mindegy..

13 évesen ha nem változtatsz magadon,akkor 15-16 évesen teljesen ki fogsz égni,és céltalan lesz az életed..

Hidd el nekem,hogy az írásodból,a reagálásodból leszűrve te még nagyon gyerek vagy,és úgyis kéne viselkednek.

Nem attól lesz valaki jó szülő,hogy minden ráhagy a gyerekére..Meg mondom neked őszintén.Én nagyon sajnállak téged...lég rossz lehet ez neked,hiszen megfosztottak téged vagy magadat fosztottad meg a gyerek korodtól..

2011. febr. 5. 01:29
 27/91 Fémfaház ***** válasza:
43%

te tipikusan olyan ember vagy aki fiatalon a korához képest fejlettebb, intelligensebb, ezért nem sok minden érdekel a veled 1 korúaktól, aztán ha idősebb leszel, fordul a kocka, mert rájössz, hogy kimaradt a gyerekkorod, játékos leszel, minden érdekelni fog ami most nem, nincs ezzel semmi baj, van akinél fordítva jön össze:D

17|F

2011. febr. 5. 01:32
 28/91 Mister E ***** válasza:
100%
01:29-es anyuka....teljesen így van...igaza van mindenben...csak senkinek nem volt kedve ilyen hosszan leírni..és azt is nyugodtan..mert hát azért elég érdekes egy "post".... RESPECT (Y)
2011. febr. 5. 01:35
 29/91 anonim ***** válasza:
88%

Ne várj dicsérő válaszokat, mindenki le fog ugatni, jogosan.

13 évesen delikvens dolog egyáltalán gondolni a szexre. A barátod fejletlen, legalábbis szellemileg biztos, mert hiába vagy okos, meg értelmes, kislány vagy, akinek nincs melle, segge, közel nem lehet ráfogni, hogy nő, nem tudom, mit láthat egy kislányban egy 18 éves. Főleg, hogy pedofíliának számít, ő már nagykorú, te meg még nem múltál el 14. Szóval ezzel kesztyűs kézzel bánj, mert a törvény szerint egy 14 év alatti gyerek, hangsúlyozom GYEREK nem képes eldönteni, mi a jó neki, így még akkor is nemi erőszaknak veszik a nagykorú és a 14 év alatti egyedek szexuális kapcsolatát, ha azt mindkét fél óhajtja.

Emiatt ne szóljatok le, nem én találtam ki.

A cigaretta iránti vonzalmad is annak tudható be, hogy környezetedben a téged oly' nagyra értékelő populáció jelentős része szorgosan fogyasztja a hörgőropit, és mivel te annyira felnőtt akarsz lenni, elloptad tőlük a szokást.

30 éves korodra olyan tüdőd lesz, mint a jobboldali:

[link]

Nem vagy te más, ugyanolyan vagy, mint a többi, abból kiindulva, hogy ebben a korban mindenki másnak gondolja magát. Ebből kifolyólag nem különb egyik sem a másiknál.

Definíciód:

"Homo Sapiens Curvuiensis: elkurvult ember. Ez is a Homo Sapiens Sapiensből fejlődött ki, jelentős erkölcsi romlás következtében. Testfelületének csak kis részét fedi ruha, és ívási ciklusa sokkal gyakoribb a többi emberénél."

Persze elkurvulásod függ az ívási szokásaid intenzitásától, de nagy valószínűséggel 20-25 éves korodban már senki nem akar majd veled töcskölni, mert hát ismerjük annak következményeit, ha valaki túl korán kezdi... A fantáziádra bízom...

Javaslom, hogy keveredj be a normális tendenciába, írhatnám azt is, hogy eredj vissza barbizni.

Ha olyan húdeokos vagy, még fel is fogtad mondandóm struktúráját.

2011. febr. 5. 01:35
 30/91 anonim ***** válasza:
91%
Hát ,igen ,de nem akrja belátni ,hogy ez igy nem jú neki ,és még velem vitatozik ,de elmondták 100-an hogy ez csöppet sem menő ,hanem negatív ,de a te életed ,és ha olyan felnőtt vagy ,akkor bizonyára eltudod dönteni mi a helyes ,hajrá
2011. febr. 5. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!