Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek a párom folyamatos kritikái miatt?
NA ezek szerint akkor tényleg félthet Téged!!!
Szerintem megfogod tudni Vele beszélni a dolgokat!!!
Sok sikert!!!
Lehet uncsi neki a helyzet és hogy ennyit piszkál, azt akarja, hogy felvedd a kesztyűt. Szóval ha legközelebb kritizál, olts neki vissza azonnal. Ha bármi kifogásolható van a külsején, támadd be pimaszul és ne hatódj meg a sértéseken, állj meg egy pillanatra jelezve, hogy felfogtad, és őszintén, elégedetten önmagaddal kérdezd meg, mit főzzél vacsira! A lényeg, hogy lássa, ennél többre számítottál, ha már tényleg kritizálni akar. Maradj nyugodt és méltasd a rossz szokásait, stílusát, akármijét. Nincs baja veled, csak fel akar rázni, de ha nem veszed a lapot (és fel a kesztyűt) biztos lehetsz benne, hogy csökken az "értéked" a szemében és ez szakításhoz is vezethet akár.
23/ pimaszge*i :)
Az én párom is ezt csinálta. És ő csak viccből csinálta állítása szerint. Pedig vannak dolgok, amik egy idő után x stílusban már nem viccesek. Letojtam amit mondott, nem főztem rá, elkezdtem kicsit csinosabban öltözködni. Egy idő után észhez tért. Ne hagyd magad, ne hagyd, hogy ez lerombolja az önbizalmad! És elsősorban mindig magadnak tetsszél, ne a párodnak!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!