Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnád a szexet, szerelmet, családot, karriert a folyamatos harcért, küzdelemért, csatározásért, a vérpezsdítő hadakozásért?
Figyelt kérdés
ami azt illeti: én igen. odadobnám szívesen ezeket.2011. jún. 23. 17:57
1/9 WhiteLabel válasza:
be akarsz lépni a légióba? nem ajánlom.
2/9 anonim válasza:
mi bajod van???
ki a f@ccomat érdekel a küzdelem meg a hadakozás...szex szerelem , napfény vízpart, egy csaj aki engem is ősuzintén szeret, kis lóvé, koktélok és ennyi!:)
akar a f@ccom hadakozni nekem nyugalom kell...
3/9 anonim válasza:
Fel. Rájöttem már rég, hogy nem nekem való a családi idill. Nem is akarok békében meghalni, sokkal inkább valami harcban/egyéb hasonló módon. Sokkal méltóságteljesebb.
4/9 napietus válasza:
a családot (amibe most már a férjem is beletartozik) nem, a többit igen.
29/N
5/9 anonim válasza:
még egy bizonyiték arra hogy a nőknek csakis a bunkó pasik jönnek be.
6/9 napietus válasza:
a Föld kering a Nap körül és forog a saját tengelye körül --> újabb bizonyíték arra, hogy a nőknek csak a bunkó pasik jönnek be...ennyi erővel...
8/9 anonim válasza:
egy frászt,ha már elértem valamit vérrel és veritékkel akkor nem megyek csövezni azért mert az "izgis".
9/9 anonim válasza:
Nem. Nekem a küzdelmek annyira hiányoznak, mint a gyomorfekély. A család és a szerelem az első helyen állnak, mindenféleképpen! A karrierhez azért nem ragaszkodom, én szívesen lennék háztartásbeli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!