Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam a nőkben, hogyan lehetnék aszexuális?
13:20
Nem kell nekem cicababa, dehogy kell, normális hétköznapi lányokról beszélek, átlagos lányokról átlagos ruhákban, én mindenhol szoktam ismerkedni, de vagy mindegyik azt mondja, már van pasim vagy legyünk csak barátok, pedig van kocsim, igaz nem 20 milliós, van pénzem is, házam az nincs, de nehogy már ez legyen a baj, 21 évesen honnan legyen házam?
Átlagos vagyok külsőre, teljesen átlagos, persze egyedi.
Nem vagyok csúnyának mondható.
Látod, ez a baj...
Most sem ezt írtad, hogy "kedves vagyok, vagy aranyos", hanem, hogy van kocsim...
Ez mutatja, hogy mit vársz...
Azoknak a lányoknak, akiket te szeretnél megtalálni mellékes, hogy van-e kocsid.
"Ezek a fontossági sorrendben csak a külső és a pénz után következnek. Mindenkinél."
Ne általánosíts!
Milyen élet?
Mondom ha bárhol beszélgetni kezdek egy nővel nem lesz belőle semmi, ennek mi köze a barátaimhoz vagy az életemhez?
Az a nő nem ismer engem, életem során egynek sem jöttem be akivel ismerkedtem, mindig elküldtek.Ezért gondolom azt, hogy minden nő ilyen mert nem volt még példa arra, hogy egy nő járni akart volna velem érted?Ha lett volna a kérdést sem írtam volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!