Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam a nőkben, hogyan lehetnék aszexuális?
akkor nincs több ötletem...de ilyen nyomorult egy embert mint Te vagy...
szàz nöböl egy se jönne össze veled?..akkor biztos velük van a baj? -.-...
Mert akkorák az igényeik, dzsoni depp kell még a ronda lányoknak is neked is mindenkinek izom izom, 20 milliós autó, ház, villa.
Átlagos külsejű pasi nem kell senkinek.
Talán csak ne így állj hozzá a nőkhöz. Nem túl szimpi, ha egy pasi azzal nyit, hogy minden nő unalmas és/vagy k*rva... (Volt szerencsém fél órát beszélni egy ilyen sráccal, jól nézett ki, elvileg értelmes volt, de nagyon felidegesített a hozzáállása. )
És mindezek mellet, te is próbálj kompromisszumokat kötni... Tökéletes nő nincs.
Ha, adott esetben te a cicababákkal randizgatsz, ne csodálkozz, ha ő a kigyúrt csávót keresi... Közös az érdeklődésük.
Ismerkedj fantáziadúsabb helyeken a disco-nál és az internetnél...
24/l
Nyissz..
Neked is jobb lesz, meg az emberiségnek is.
Érdekes, én nem vagyok kigyúrt pali, és milliók sincsenek a bankszámlámon, a barátnőm mégis szeret, és én is őt.
Gondoltál már arra, hogy rossz helyen ismerkedsz??
Vagy talán nem a plázacicákat kéne meglőni, mert azok ilyenek csak.
Az általánosítástól meg boldog leszel, hajrá, de szólok: hírből sincs igazad. Az, hogy nem tudsz ismerkedni rendes lányokkal, szerintem nem a lányok hibája.
hajrá, keress értelmes csajt, és nincs probléma.
az meg a màsik..
aki keres talàl.. :) ha neked minden àron tökéletes cicababa kell akkor megkapod ott van :)
13:20-as vagyok, természetesen a kigyúrt csávón és a cicababán, a sztereotípiának megfelelő egyéneket értem.
Nyilván nem baj, ha az ember ad magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!