Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az infósok 90% miért aszexuális?
Szerintem te arra gondolsz h némyel kicsit elvont vagy megvan a maga világa.Hát a gép miatt már alapba nem csoda h kicsit más,föleg ha nagyon szereti is amit csinál.Nekem van edzőtársam és nincs vele baj,sőőőt...ő állandoan csajozna.
Viszont én is ismerek olyat akiket nme a csajok érdekelnek hanem inkább a gépezés.Ha belegondolsz ez nem csak infoval van így hanem van sok elvont ember akik elvannak a maguk kis világában.
Pl én naon oda vok a gépekért ha minden igaz 2 év mulva már annak fogok tanulni nem igen volt barátnőm mert sajnos időpazarlásnak tartom nincs kedvem lejáratni magam ha esetleg nem jönnék be az illetőnek és amúgy (sajnos ez van)csak a sex érdekell az előtte való 1 év-i ostromlás meg mittomén nem nagyon izgat.Nem terveznék hosszu kapcsolatot csak max 1 éveset.
Sztem elég sok infós így van ezzel az én táraságomban is zömmel.
Amiért a bölcsészek szívnak, a mérnökök vonalzóval járnak és amiért az agrárosok parasztok.
Ez pedig nem más mitn a: Sztereotípia.
Egyáltalán nem vagyok aszexuális, csak szeretnék az lenni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!