Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből áll a felnőttség?
Nekem gyerekkorban nagyon misztikus dolog volt a felnőttek világa. Azt hittem, hogy most még gyerek vagyok, aztán majd ha felnőtt leszek, addigra elérem azt az állapotot, amit feltételeztem, hogy minden felnőtt ember a magáénak tudja: csak helyes döntések, ésszerű ítélkezés, logikus és megfontolt tettek. Én azt hittem akkor, hogy minden felnőtt tökéletes.
Aztán azóta sok idő eltelt, de egyszer nem éreztem azt, hogy ma gyerekként fekszem, holnap felnőttként ébredek.
Viszont a mai napig megdöbbent, amikor találkozom velemkorú vagy idősebb, "IGAZI" felnőttekkel és látom rajtuk, hogy semmivel sem érettebbek, komolyabbak, helyes látásúbbak, mint a gyerekek. Csak maximum magasabb az éveik száma.
Magamon azt tapasztaltam, hogy a felnőtté válás hosszú folyamata során nőtt az egóm, kevésbé viselem el a fölényességet, mint diákkoromban a tanároktól vagy az "erős egyinésig" osztálytársaktól.
Sokmindenben fejlődik az ember személyisége, de én spec a korom ellenére is sok szituációban gyerekesnek tartom magam.
38F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!