Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Többi lent.
Bocs de kimondom, a faccebok vagy mi szar én is csak azért regisztráltam rá mert 30-as telón ingyenes......Én azt mondom meny oda a suliba hozá kezdj el vele komunikálni és nem cheten vagy min mert az is szar ember vagy ember mondjára beszélges nem vagy gép vagy ilyesmi, beszélges vele a suliban majd kérdezdmeg mit csinál délután, kérdezd meg hogy van e kedve lógni egyet valamikor vagy ilyesmi....Ha elakarod csábítani ne üziket írj neki.. nem hiszem hogy képes lenne beleszeretni a helyes írásodba vagy mihh.. találd fel magad
egy probát csak meg ér nem ?
hát pl..:
a, ne legyél illetlen ha oda mész akkor már köszöni is kéne szóval köszönj neki sajátos módon ne ilyen barbi filingben az sem jön be jobban
b, mért is mész oda hozzá hogy megtud mi van vele...hát akkor kérdezd is meg ha már ott vagy "nah mi a helyzet ?" ez nekem mindig bejött eddig...
de persze kitalálhatsz valami furfangosabb okot is ezt neked kel tudnod hisze nem elég pontosan írtad le hogy menyire ismeritek egymást hol szoktatok találkozni vagyis össze futni de adok egy két pl.: ebédlőben megkérdezed van e még hely az asztaluknál (csak vigyáz nehogy előttük edd le magad :P )vagy akkármi eddig még nem is beszéltél vele ha most csak annyit kérdezel tőle hogy "mih a helyzet ?" és ő válaszol még akkor is ha csak egy semmit vág oda az már félsiker
de én a helyedben mielőtt oda mennék elérném azt hogy valahogy felfigyeljen rám azt már tudja hogy létezek hisz vissza igazolt neked lehet nem is tudja hogy az te vagy.... vedd rá hogy észre vegyen hogy távolból meg kedveljen, és így mire oda érsz addigra már nem fogja azt mondani mikor meg kérdezed "mih a helyzet ?" nem mondja majd hogy semmi, mindig állj készen rá hogy leszólítsd mert ha van egy meg felelő pillanat akkor nem szabad elengedni kitudja mikor jön még egy ilyen esély helyzet...
légy maga biztos, ne dadogj, csak nyugodtan, határozottan de ne is ijeszd halálra, ne félj a nem leges válaszoktól mert azok még mindig jobbak mintha nem tudnál semmit..és addig ne mondj neki semmit arról hogy kedveled kicsit nagyon míg el nem hívot vagy hívtad valahova a lényeg az ha veled van ha veled ment el mert veled akart akkor már ő is érez valamit irántad... de nem is kell semmit mondanod ha van olyan helyzet mikor finomam megpuszilhatod az arcát vagy a száját és ő nem húzza el magát akkor már ki sem kell mondani
öm egyébként te hány éves vagy ? nyugi semmi kötözködési vágy nincs bennem pusztán csak arra vagyok kíváncsi hogy milyen körülmények adódhatnak
szóval ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!